isplanirajte ih

Nova značajka Androida promijenit će način na koji šaljete SMS-ove

25.02.2021 u 10:48

Bionic
Reading

Google je predstavio niz zanimljivih značajki koje stižu na nekoliko verzija Androida. Jedno od njih je planiranje slanja poruka - izvrstan alat za svakog kome prijatelji ili rodbina žive u drugim vremenskim zonama

Google je u sklopu najave Androida 12 predstavio nekoliko značajki koje će na smartfone doći puno ranije - tijekom idućih nekoliko tjedana. Jedna od njih je planiranje slanja poruka.

Poruke zauzimaju veliku većinu svakodnevnih aktivnosti velikoj većini korisnika smartfona. Korisnici Androida će nakon najnovije nadogradnje moći odrediti žele li poslati tekst nakon određenog vremena ili odmah. Ova značajka najkorisnija je ljudima koji se javljaju rodbini i prijateljima koji žive u drugim vremenskim zonama.

Planirano slanje poruka radi upravo kako ste i zamislili: nakon što nadogradite Google Messages, dugim pritiskom na tipku za slanje dobit ćete izbornik u kojem možete birati vrijeme slanja.

Google ovo zamišlja kao praktični alat za slanje poruke prijateljima i članovima obitelji koji žive u drugim vremenskim zonama. Značajka dolazi na uređaje koji koriste sustave od Androida 7 nadalje.