ZAPOŠLJAVANJE

Nova godina, nove poslovne prilike u IT-ju: Pogledajte što se nudi ovog tjedna

02.01.2023 u 11:26

Bionic
Reading

U suradnji s portalom MojPosao donosimo vam tjedni pregled atraktivnih oglasa u IT sektoru

Njihov moto je ‘radi kada želiš, odakle želiš i kako želiš!’. Oni su ambiciozan, zabavan te iznimno stručan tim programera, arhitekata i dizajnera koji kompanijama pruža podršku tijekom procesa digitalne transformacije i razvoja softverskih rješenja. Oni su OpenResearch GmbH i tragaju za pojačanjem na radnom mjestu Lead Java Kotlin Developer (m/ž). Nude ti plaću od 20 tisuća kuna mjesečno, osobni rast i razvoj, pozitivno radno okruženje i proslavu svakog uspjeha. Što čekaš? Javi im se do 10. siječnja.

HRPRO se pridružio tvrtki SD Worx, vodećem europskom pružatelju usluga obračuna plaća i ljudskih resursa. Njihov cilj? Pretvoriti u stvarnost rješenja temeljena na ljudskosti. Dok se mijenjaju u razvoju i rastu u više zemalja, šire svoj tim i pozivaju te da im se pridružiš na radnom mjestu: Database Developer (m/ž). Jamče rad u inovativnoj organizaciji u kojoj tvoj osobni razvoj ide ruku pod ruku s pružanjem vrhunskih rezultata, konkurentnu plaću i paket pogodnosti, fleksibilno radno vrijeme i rad od kuće te profesionalno usavršavanje. Svoj životopis im pošalji do 28. siječnja.

TELEGRA, vodeća tvrtka u Hrvatskoj i jedna od vodećih u Svijetu u području implementacije inteligentnih prometnih sustava (ITS), te poziva da im se pridružiš na radnom mjestu: .NET Developer - junior/senior (m/ž). Očekuju te mogućnost rada na daljinu, stimulativna primanja, rad na inovativnom projektima u međunarodnom okruženje te odličan tim iskusnih i strastvenih profesionalaca. Svoj životopis im pošalji čim prije, a najkasnije do 16. siječnja.

Komunikativna si, analitična i kreativna osoba? Aktivno se služiš engleskim jezikom? Poznaješ mrežne tehnologije i protokole? Say no more! Savršen/a si kandidat/kinja za radno mjesto: IT administrator (m/ž) u tvrtki Klimaoprema. Nude ti strukturirano uvođenje u posao, edukacije i stručno usavršavanje, timska druženja, dodatno zdravstveno osiguranje i odlične kolege. Ako su te zainteresirali, javi im se najkasnije do 11. siječnja.

Tražiš stimulirajući posao i želiš ostvariti sve profesionalne ciljeve? Oduvijek ti je želja raditi u međunarodnom okruženju? Ispunjava te rad s ambicioznim i motiviranim ljudima? Assist Digital, međunarodna tvrtka za upravljanje korisničkim iskustvom, zapošljava na poziciji: ICT Specialist (m/ž). Njihova ponuda uključuje mogućnost rada na daljinu iz Hrvatske, ugovor na neodređeno, atraktivne uvjete rada, opušteno radno okruženje, sportske aktivnosti i različite team building aktivnosti. Rok za prijavu ističe 4. siječnja.