NOVITETI

Monitor koji svijetli i kad je isključen

01.11.2015 u 07:27

Bionic
Reading

Novi 27-inčni (68,5 centimetara) FHD AH-IPS LCD ultraširoki monitor u Moda dizajnu dolazi s Ambiglow Plus Base, tehnologijom koja stvara krug svjetlosti na postolju i oko njega koje se usklađuje sa slikom na zaslonu

Svjetlost može ostati upaljena i kada se monitor isključi, pa možete namjestiti njenu boju i svjetlinu, odnosno prilagoditi ih potrebama i željama (plavu za jutro, topli odsjaj za navečer...)

Ambiglow Plus Base uključuje intuitivnu dodirnu traku koja omogućuje velik izbor načina rada i boja s dodirnim i kliznim gestama.

Novi monitor također nudi i Philipsovu tehnologiju Smart: SmartContrast automatski prilagođava boje i kontrolira intenzitet pozadinskog osvjetljenja radi dinamičkog poboljšanja kontrasta te postizanja najboljih digitalnih slika i videozapisa.

Pri odabiru ekonomičnog načina rada kontrast se prilagođava zajedno s pozadinskim osvjetljenjem radi postizanja odgovarajućeg prikaza svakodnevnih uredskih aplikacija i manje potrošnje energije.


SmartImage postavka automatski analizira što korisnik gleda i nudi mu opcije za biranje načina rada prema pojedinoj aplikaciji.

SmartResponse od 5 ms automatski ubrzava vrijeme odziva za igrice i vidozapise s ciljem eliminiranja titranja ili kašnjenja slike te 'efekta duha' na ekranu.

S opcijom namještanja vremena, Ambiglow baza se ujedno može automatski upaliti za dobrodošlicu ili za buđenje te ugasiti po noći. Uz tehnologiju Flicker-Free, monitor eliminira efekt titranja, koji, iako često neprimjetan, ima negativni učinak na zdravlje očiju i produktivnost.

Novi Philipsov monitor bit će dostupan početkom studenoga po cijeni od 2.999 kuna.