VIRALNI VIDEO

Je li pred nama prvi pravi 'hoverboard'? Nije

05.03.2014 u 14:55

Bionic
Reading

Možda mjesec dana preuranjeno, ali 'šala' vezana uz viralni video koji uključuje 'hoverboard' poznat iz filmova 'Povratak u budućnost' je ipak tu. Tko ne bi poželio imati skateboard bez kotača koji lebdi? Ekipa iz misteriozne kompanije HUVr tvrdi kako je napravila upravo takvo što, a prvi video nazvan 'BELIEF' je skupio gotovo dva i pol milijuna pregleda


'Lažnjaku' su pomogle i brojne zvijezde. Moby, Tony Hawk, pa čak i glumac iz Povratka u budućnost - Billy Zane. O čemu je točno riječ u ovoj viralnoj kampanji, tek treba saznati, no Mashable otkriva kako iza svega stoji ekipa Funny or Die. Zašto? Ne znamo. Ono što znamo jest da je nevjerojatno to što je pronađen 'ključ za antigravitaciju' - i prvi put implementiran u nešto što je u suštini tek... igračka.

Otvorena je i službena internetska stranica HUVr, a navodi se i kako 'hoverboard sadrži više tehnologije nego sateliti koje smo nedavno lansirali u svemir'. Hoće li ova otkačena kampanja rezultirati novim filmom iz filmskog serijala Povratak u budućnost?

Možda je veća vjerojatnost da se radi novi naslov za igranje u serijalu Tony Hawk - gdje će glavni rekvizit biti upravo 'hoverboard', a za glazbu će biti zadužen Moby.