PONJUŠKAJ SE S RAZLOGOM

Izbornik Njemačke napravio nešto doista odvratno

13.06.2016 u 15:38

Bionic
Reading

Nedjelju je što se njemačke nogometne reprezentacije tiče obilježila minimalna i ne tako uvjerljiva pobjeda protiv reprezentacije Ukrajine, no društvene mreže zakuhale su zbog sasvim druge teme. Izbornik Njemačke Joachim Löw tijekom susreta odlučio je ponjuškati svoje određene privatne dijelove, da se najblaže izrazimo

Nogometni stručnjaci tportala navode da aktualni prvaci svijeta pokušavaju osvojiti dvostruku krunu u Francuskoj, no pokazali su mnogo slabosti u svojoj prvoj utakmici protiv Ukrajine. Löwova izabrana vrsta sastoji se od mnogo igrača izvan forme koji i u obrani i u napadu zasad ne igraju na nivou potrebnom za osvajanje velikog natjecanja.

Na nastup Njemačke očekivano su reagirale i društvene mreže jer je upravo sada onaj trenutak u kojem se svatko od nas stavlja u ulogu nogometnog znalca. Ipak, mreže su zakuhale, no ne zbog nogometa.

Tijekom susreta s Ukrajinom izbornik Njemačke Löw odlučio je provjeriti mirisno stanje svog međunožja, a osim što je zavukao ruku u gaćice s prednje strane, iskoristio je priliku da provjeri situaciju i na ‘stražnjim vratima’.

U svakom slučaju - odvratno, uvjerite se i sami.

Izborniku Njemačke bi netko trebao reći da su kamere upaljene