Posebne akcijske ponude

Huawei Pura 70 Pro dostupan u prednarudžbi uz FreeBuds Pro 3 slušalice na poklon!

22.05.2024 u 12:40

Bionic
Reading

Najnoviji Huawei flagship pametni telefon – HUAWEI Pura 70 Pro dostupan je na lokalnom tržištu u prednarudžbi

Svi kupci koji prednaruče telefon do 26.5. uz ovaj pametni telefon besplatno dobivaju bežične slušalice Huawei FreeBuds Pro 3. Najnoviji flagship označava novo poglavlje HUAWEI Pura serije pametnih telefona i prati novi dizajnerski smjer 'Fashion Forward' s revolucionarnim 'Forward Symbol' dizajnom koji mijenja trendove i redefinira estetiku.

Telefon dolazi s Ultra Lighting glavnom kamerom s podesivim otvorom blende od f/1.4 do f/4.0 i velikim senzorom za bolji protok svjetla. Najnovija značajka kamere Ultra Speed Snapshot omogućuje da korisnik u tren oka zabilježi nevjerojatan prizor, poput omiljenog sportaša u akciji ili ljubimca u pokretu.

HUAWEI Pura 70 Pro podržava raspon zumiranja do 200x, a XD Fusion Pro Engine tehnologija omogućuje nevjerojatnu količinu jasnih detalja, čak i ako se radi o jako udaljenom kadru. Kamera sadrži i Macro telefoto kameru uz 35x Macro Zoom koji omogućuje fotografiranje nevjerojatnih detalja sa samo 5 cm udaljenosti, pa čak i u okruženju slabog osvjetljenja.

Veliki 6,8 – inčni HUAWEI X-True™ zaslon s brzinom osvježavanja slike do 120 Hz podržava i 2.500 nita svjetline te tako korisnicima pruža preciznu i živopisnu reprodukciju boja. Uređaj je opremljen izdržljivim Kunlun Glass staklom koje pojačava otpornost na padove za 100%, pretvarajući garantirane nezgode u siguran ishod. Tu je i baterija od 5.050 mAh koja zajedno s 80 W HUAWEI Supercharge tehnologijom brzog punjenja može napuniti uređaj do 50% u samo 15 minuta.

Posebne akcijske ponude u svibnju

U prednarudžbi dostupan u crnoj i bijeloj boji, HUAWEI Pura 70 Pro pametni telefon savršeno se nadograđuje s ultimativnim slušalicama FreeBuds Pro 3. Ove bežične slušalice sadrže algoritam koji detektira razinu glasnoće, oblik ušnog kanala i stanje nošenja u stvarnom vremenu te primjenjuje optimalne postavke glasnoće i EQ-a kako bi korisnikova omiljena glazba uvijek bila spremna.

Preporučena maloprodajna cijena HUAWEI Pura 70 Pro pametnog telefona u prednarudžbi je 1.199,00 eura, a prednaručiti ga možete već danas kod odabranih Huawei partnera. Svi kupci koji prednaruče telefon do 26.5. uz ovaj pametni telefon besplatno dobivaju bežične slušalice Huawei FreeBuds Pro 3. HUAWEI Pura 70 Pro bit će dostupan u regularnoj prodaji od 27. svibnja. U ponudi je također dostupan i HUAWEI WATCH Fit 3 koji do 3. lipnja dolazi uz poseban poklon, FreeBuds SE 2 slušalice na poklon.

Novi proizvodi tvrtke Huawei:

Na velikom launch eventu u Dubaiju 7. svibnja, Huawei je predstavio nove nosive, audio i pametne uredske proizvode, uključujući potpuno nove HUAWEI WATCH FIT 3 i HUAWEI WATCH 4 Pro Space Edition pametne satove, nadograđeni HUAWEI MateBook X Pro te kompanijin prvi tablet s najnovijom generacijom PaperMatte zaslona - HUAWEI MatePad 11"S. Osim navedenih inovacija, event u Dubaiju predstavio je slušalice FreeBuds 6i s poboljšanim mogućnostima uklanjanja buke, novu nijansu open ear slušalica FreeClip, HUAWEI MateBook 14, prijenosno računalo s profesionalnim 2,8K OLED zaslonom te 41 mm HUAWEI WATCH GT 4, koji je sada dostupan u zelenoj boji. Više informacija o dostupnosti proizvoda možete potražiti na stranicama tvrtke.

O Huaweiju

Huawei je sa svojim proizvodima i uslugama prisutan u više od 170 zemalja te se njima koristi trećina svjetske populacije. Četrnaest centara za istraživanje i razvoj postavljeno je u zemljama diljem svijeta, uključujući Njemačku, Švedsku, Indiju i Kinu. Huawei Consumer Business Group jedna je od tri poslovne sastavnice Huaweija čiji su fokus pametni telefoni, računala i tableti, nosivi pametni uređaju, usluge 'u oblaku' (cloud) i sl. Globalna mreža Huaweija izgrađena je na 30 godina ekspertize u telekom sektoru, a posvećena je pružanju najnovijih tehnoloških iskoraka potrošačima diljem svijeta.

Za više informacija posjetite: https://consumer.huawei.com/hr/

Pratite novosti o Huawei Consumer Business Group i pratite nas na društvenim mrežama i forumu:

sve osim nogometa