ovo morate probati

EURO 2024 je počeo: Donosimo super recept za navijački roštilj koji će osvojiti svako nepce

14.06.2024 u 15:59

Bionic
Reading

Počelo je odbrojavanje, a do subote i prve utakmice Hrvatske protiv Španjolske na ovogodišnjem Europskom nogometnom prvenstvu ostalo je uistinu malo dana, stoga je pravi trenutak da na vrijeme obavite kupovinu i nabavite sve što vam je potrebno za najbolji navijački roštilj

Prva utakmica, ona koju u Berlinu igramo protiv Španjolske i kojom započinjemo ovogodišnje Europsko nogometno prvenstvo, nije mogla biti u boljem terminu. Početak u 18 sati ostavlja nam svima i više nego dovoljno vremena da se na vrijeme pripremimo i nabavimo apsolutno sve potrebno da bi navijanje za naše Vatrene moglo proći bez nervoze.

Navijati praznog želuca uistinu nije pametno, osobito kada nas u subotu čekaju visoke temperature, što automatski znači da će biti potrebno i 'hlađenje' ledenim napicima, alkoholnim ili bezalkoholnim. Stoga, da biste se mogli u potpunosti opustiti, krenite prema Lidlu i nabavite sve što vam je potrebno za najbolji navijački roštilj.

Izbor broj 1 za ljubitelje roštilja

Prije svega, važno je nabaviti drveni briket kako vam, ako nemate električni roštilj, vatra ne bi radila probleme i ugasila se u najvažnijem trenutku. Lidlova marka Grill & Chill pravi je izbor jer se pokazala kao broj 1 kako kod iskusnih majstora grilla, tako i kod početnika u pripremi roštilja.

A da je izbor uistinu velik, daje do znanja već prvi pogled na police i hladnjake: od sočnih bifteka do aromatičnih ćevapa i pljeskavica, tu su i svježi ražnjići, ali i mnogima omiljene kobasice za roštilj. Ljubitelje intenzivnijih okusa oduševit će i to da u Lidlu mogu pronaći i različite marinade, kao i začine, koji će oplemeniti meso.

Ako niste sigurni u to koliko čega kupiti, Lidl je i tu mislio na sve, pa vam na svojoj stranici nudi kalkulator u koji ćete unijeti broj osoba koje vam stižu, posebno žena, djece i muškaraca, i pomoću kojeg ćete najlakše izračunati što odabrati.

Ništa bez grickalica i rekvizita

Ne zaboravite kupiti i razne salate, kruh, kao i umake, a ako svaki vaš obrok završava 'nečim slatkim', znajte da je Lidl spremio i bogatu ponudu kojom se možete zasladiti.

A dok se roštilj sprema, uvijek ima dovoljno mjesta i za grickalice. Navijački čips, nogometni gumeni bomboni ili navijački štapići punjeni kikirikijem zadovoljit će i one najzahtjevnije.

Lidl Chill&Grill Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

I na kraju, kakvo bi to navijačko ludilo bilo bez prijeko potrebnih navijačkih rekvizita koje ćete pronaći, a gdje drugdje nego u Lidlu. Osim zastave, tu su navijački pončo, šal i ruka, baš kao i ostali rekviziti koji će se odlično uklopiti u navijanje uz pjesmu. A ako sve to doprinese prvoj pobjedi na Euru, znate što vam je činiti već u srijedu 19. lipnja, kada nas u 15 sati čeka okršaj s Albanijom.

Prilog je napravljen u produkciji Tnative tima tportala u skladu s najvišim profesionalnim standardima te u suradnji s Lidlom.