vraća se

Tko je zaslužan za povratak Kate Middleton?

15.06.2024 u 08:16

Bionic
Reading

15. lipanj rezerviran je za ceremoniju 'Trooping the Colour', a ceremoniju neće propustiti ni Kate Middleton. Vojvotkinja je uvijek isticala kako je obitelj njezin najveći oslonac i utjeha, a upravo će zbog svojih mališana prisustvovati i ovoj značajnoj obiteljskoj tradiciji

Kate Middleton konačno se vraća! Nakon gotovo šest mjeseci izostajanja i nepojavljivanja u javnosti, omiljena britanska vojvotkinja odlučila je s obitelji prisustvovati na ceremoniji 'Trooping the Colour'. Dobre vijesti koje su obožavatelji kraljevske obitelji tako dugo čekali popratile su i nove fotografije, a Kate Middleton na njima izgleda vedro.

Okružena prirodnom na imanju Windsor, Kate je otkrila da oporavak dobro napreduje, ali i da se njezina preventivna kemoterapija nastavlja.

Nasljednici kralja Charlesa III na tronu Izvor: tportal.hr / Autor: Neven Bučević/tportal

'Dobro napredujem, ali kao što svi koji prolaze kemoterapiju znaju, postoje dobri i loši dani', rekla je Kate, a zatim otkrila i da za dobrih dana vrijeme provodi uz svoje školarce, prinčeve Georgea i Louisa i princezu Charlotte.

'U dane kada se osjećam dovoljno dobro, zadovoljstvo mi je uključiti se u sve vezano uz školu, provoditi vrijeme radeći ono što mi daje energiju i pozitivnost, ali i raditi od kuće', rekla je Kate, koja kao i svaka majka proživljava stresne dane kraja školske godine.

Kada dođu teški dani, svi se okrećemo obitelji pa je i Kate, unatoč tretmanima liječenja, odlučila pridružiti se obitelji na omiljenoj ceremoniji u Buckinghamskoj palači.

'Željela je biti uz svoju obitelj. Podrška njezinoj djeci bila je doista ključna za njezin oporavak i bit će i dalje', rekao je izvor za Hello!

U svojoj je posljednjoj objavi Kate nagovijestila da ćemo je viđati tijekom ljeta, no prisustvovanje na ovoj ceremoniji nije njezin povratak angažmanu: 'Veselim se što ću ovog vikenda sa svojom obitelji prisustvovati Kraljevoj rođendanskoj paradi i nadam se da ću se pridružiti nekoliko javnih angažmana tijekom ljeta.'

  • +9
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: James Whatling / MEGA / The Mega Agency / Profimedia