PRINC WILLIAM

On je proteklih mjeseci bio tu za nju, a sada mu je Kate Middleton 'vratila' na najbolji mogući način

14.06.2024 u 21:54

Bionic
Reading

Nakon što je saznao za tešku dijagnozu svoje supruge Kate Middleton, princ William morao je naučiti kako prikriti osobnu bol i svoje potrebe staviti po strani, a sve kako bi mogao biti uz nju u najtežim trenucima. U posljednjim mjesecima William je naučio vješto žonglirati između kraljevskih dužnosti i brige za svoju obitelj

Samo za javnost proteklih je mjeseci princ William uspio nabaciti svoj najhrabriji izraz lica, žonglirajući vješto između kraljevskih dužnosti i brinući za svoj obitelj dok je njegova voljena supruga Kate Middleton vodila životnu bitku boreći se s karcinomom.

Kako bi mu pokazala koliko joj znači to što je svo to vrijeme stajao uz nju i pomagao joj da čim lakše prebrodi najteži period, Kate Middleton donijela je tešku odluku - zbog njega, ali i cijele obitelji sutra će se pojaviti na proslavi Trooping the Colour.

Nasljednici kralja Charlesa III na tronu Izvor: tportal.hr / Autor: Neven Bučević/tportal

Prvo će s djecom, prinčevima Georgeom i Louisom te princezom Charlotte, u kočiji proći pored okupljenih obožavatelja kraljevske obitelji i mahnuti im, a potom će se s njima popesti na balkon Buckinghamske palače, gdje će se pridružiti ostatku obitelji.

Biti će tamo uz Williama kojem takvo što itekako puno znači, osobito jer je posljednjih mjeseci morao se boriti sam sa svojim emocijama, ali i strahovima koje je prolazio zbog teške dijagnoze voljene supruge, ali i oca, kralja Charlesa III.

Svoj dolazak 42-godišnja Kate Middleton sama je potvrdila u emotivnoj objavi na društvenim mrežama, gdje je stavila i svoju najnoviju fotografiju. Posljednje pojavljivanje u javnosti majka troje djece imala je na Božić u Sandringhamu, kada je nasmijana snimljena sa suprugom i ostatkom obitelji, a samo nekoliko tjedana kasnije sve je krenulo po zlu.

  • +9
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: James Whatling / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Nakon što se s prvim danima siječnja podvrgnula operaciji, Kate je ubrzo doznala najgoru moguću dijagnozu - karcinom - zbog čega se odmah podvrgnula i preventivnoj kemoterapiji. Od tada je nismo imali prilike vidjeti u javnosti, boreći se u tišini, okružena svojim najbližima, s najgorim mogućim protivnikom, no čini se kako su pred njom bolji dani zbog čega ćemo je, nadamo se, ponovno sve češće viđati na događanjima važnima za kraljevsku obitelj.