kandidati na izborima

Milinović testiran na droge i bio pozitivan na jedan spoj, ovako je to objasnio

14.06.2024 u 19:44

Bionic
Reading

Kandidati za gradonačelnika Gospića u drugom krugu, Darko Milinović iz stranke Lipo i Joso Vrkljan iz HDZ-a, kao i kandidati za njihove zamjenike, Ivica Kovačević i Kristina Prša, odazvali su se pozivu da se testiraju na droge, a jedan od njih dvojice bio je pozitivan

Na testiranje ih je pozvao lokalni portal Lika online, a testiranje se provelo u Zavodu za javno zdravstvo Ličko-senjske županije. Povod za poziv na testiranje je bio video koji je Milinović objavio na Facebooku, a u kojem Kovačević u razgovoru s Milinovićem kaže, među ostalim,: 'Pa 70 posto grada je napušeno'.

Prema rezultatima testiranja koje su dali na uvid, Kovačević, kao i oboje kandidata HDZ-a, Vrkljan i Prša, bili su negativni na sve supstance, a Milinović je bio pozitivan na benzodiazepine. Svoj je pozitivan nalaz objasnio rekavši da je danas uzeo normabel da može mirno operirati.

  • +4
Darko Milinović Izvor: Cropix / Autor: Damjan Tadic / CROPIX

Milinović je prozvao ličko-senjskog župana Ernesta Petryja zato što se ovaj išao testirati jučer, pa su Petry i njegova zamjenica testiranje ponovili danas i oboje su bili negativni. Milinović je nakon testiranja objavio novi video na Facebooku, koji možete pogledati u nastavku.