UZ NOVU FOTOGRAFIJU

Oglasila se Kate Middleton: Ogolila dušu i otkrila sve o svojim 'dobrim i lošim danima'

14.06.2024 u 19:35

Bionic
Reading

Povodom sutrašnjeg Trooping the Colour, na društvenim mrežama Kensingtonske palače objavljena je nova fotografija princeze od Walesa, ali i njezina poduža ispovijest u kojem je otkrila sve o svojoj borbi protiv raka

Malo je reći da su obožavatelji britanske kraljevske obitelji, osobito Kate Middleton, danas popodne ostali šokirani kada je na profilima Kensingtonske palače na društvenim mrežama objavljena najnovija fotografija bolesne princeze od Walesa.

Objava je savršeno tempirana, samo dan prije svečanog obilježavanja Trooping the Coloura, a nagađanja hoće li se pojaviti sutra na balkonu Buckinghamske palače, komentirala je sama Kate Middleton.

Nasljednici kralja Charlesa III na tronu Izvor: tportal.hr / Autor: Neven Bučević/tportal

42-godišnja princeza, koja se u od siječnja nije pojavljivala u javnosti, kada je otišla na operativni zahvat, a u ožujku je bila prisiljena, zbog sve većeg pritiska javnosti, otkriti da boluje od karcinoma i da se podvrgnula preventivnoj kemoterapiji.

Iako se još uvijek nema namjeru vratiti svojim službenim dužnostima, fokusirajući se na vlastito ozdravljenje, ipak se osjeća dovoljno dobro za neka važna pojavljivanja u mjesecima koji su ispred nas, a prvo je sutrašnje pojavljivanje na Trooping the Colour.

Uz novi portret kojeg je pored drveta snimio fotograf Matt Porteous, a na kojoj Kate Middleton u trapericama i sakou oslonjena na drvo i ruku prekriženih na prsima gleda prema nebu, poduža je objava.

'Uistinu su me ostavile bez riječi sve vaše poruke podrške i ohrabrenja tijekom posljednjih nekoliko mjeseci. Williamu i meni je to doista promijenilo svijet, ali i pomoglo oboma u teškim vremenima. Dobro napredujem, ali kao što svi koji prolaze kemoterapiju znaju, postoje dobri i loši dani.

  • +9
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: James Whatling / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

U tim lošim danima osjećate se slabo, umorno i morate se prepustiti odmoru tijela. Ali u dobrim danima, kada se osjećate snažnije, želite najbolje iskoristiti to što se osjećate dobro. Moje liječenje je u tijeku i trajat će još nekoliko mjeseci. U dane kada se osjećam dovoljno dobro, zadovoljstvo mi je uključiti se u sve vezano uz školu, provoditi vrijeme radeći ono što mi daje energiju i pozitivnost, ali i raditi od kuće.

Veselim se što ću ovog vikenda sa svojom obitelji prisustvovati kraljevoj rođendanskoj povorci i nadam se da ću se pridružiti na nekoliko javnih angažmana tijekom ljeta, ali jednako tako znam da još nije sve gotovo.

Učim se kako biti strpljiva, pogotovo s neizvjesnošću. Živim dan za danom, slušam svoje tijelo i dopuštam sebi da odvojim toliko potrebno vrijeme za ozdravljenje. Hvala vam puno na razumijevanju i svima vama koji ste tako hrabro podijelili svoje priče sa mnom', napisala je Kate Middleton.