iznenađenje iz applea

Hoće li novi iPhone doista stići u ovim ludim bojama? Nadamo se...

06.07.2018 u 08:39

Bionic
Reading

Čini se kako glasinama oko novih iPhonea, koje ćemo čekati barem još dva mjeseca, nema kraja. Za sada je gotovo sigurno da će biti predstavljena tri nova modela, a neki od njih bit će dostupni u pet različitih boja

Očekuje se kako će Apple u rujnu predstaviti nove modele iPhonea. Do sada smo već pisali što bi se moglo krasiti nove smartphone, no nitko ne zna u kakvim ćemo ih bojama gledati. Barem nismo znali do sada. 9to5Mac izvještava da pouzdani analitičar Ming-Chi Kuo predviđa da će novi 6,5-inčni OLED iPhone biti dostupan u crnoj, bijeloj i novoj zlatnoj boji. Onaj nešto manji iPhone, zaslona od 6,1 inča, proizvodit će se u sivoj, bijeloj, plavoj, crvenoj i narančastoj (!) boji.

Ako je Kuo točan, to znači da Apple planira najmanje četiri nove boje za iPhone 2018, što je neobičan potez za ovu tvrtku. Nedavno nas je iznenadio crvenom varijantom iPhonea 8 koju je izbacio u suradnji s organizacijom Product (RED) koja se bori protiv HIV-a i AIDS-a u Africi.

Apple do sada nikad nije objavio narančastu inačicu iPhonea, a tvrtka se uglavnom oslanjala na klasične i nepogrešive sive, crne i bijele opcije. IPhone 5C bio je najšareniji model kad je 2013. Predstavljen u zelenoj, plavoj, žutoj, ružičastoj i bijeloj varijanti sa polikarbonatnom pozadinom.

  • +11
Apple iPhone X Izvor: tportal.hr / Autor: Miroslav Wranka

Poznato je kako je Apple planirao i zlatnu varijantu iPhonea X, kad je FCC objavio fotografije prototipa ranije ove godine.

Trenutne glasine sugeriraju kako će Apple ove jeseni izbaciti tri nova iPhonea. Novi 'iPhone X Plus' trebao bi imati 6,5-inčni OLED zaslon i dual-SIM podršku, a 6,1-inčni LCD iPhone vjerojatno će sadržavati i Face ID. Očekuje se da će treći model biti poboljšana verzija prošlogodišnjeg X modela, piše The Verge.