PRICE WISE

Firefox uvodi jako korisnu značajku za sve koji love online popuste

14.11.2018 u 08:00

Bionic
Reading

Preglednik bi u najnovijoj verziji trebao dobiti alat za usporedbu cijena, što je, koliko god bizarno zvučalo, jedna od najboljih stvari ikad

Firefox će uskoro korisnicima predstaviti novo proširenje koje prati cijene određenih artikala i stvara podsjetnike u pregledniku u slučaju sniženja ili akcija, piše Venturebeat. Riječ je o ekstenziji PriceWise koja se trenutno nalazi u testnom programu Mozille, a za sad podržava pet američkih online dućana - Amazon, Best Buy, Home Depot, eBay i Walmart.

LOKACIJSKE USLUGE

Pobrojali smo tri načina kako izvući maksimum iz popularne funkcije na Twitteru

Pogledaj galeriju

Ima ih još

Naglašavamo da aplikacije poput PriceWisea nisu ništa novo. Najpoznatiji predstavnik pratitelja cijena je CamelCamelCamel, app specijaliziran za Amazon, a sličnu funkciju ima i Keepa za Chrome koji prati cijene vezane uz artikl na Amazonu koji imate otvoren u kartici. Sve ove usluge prate povijest kretanja cijena određenog artikla i ističu samo najveće popuste, za razliku od PriceWisea koji ih ističe sve.

Izvor: Društvene mreže / Autor: Firefox

Premda aplikacija za usporedbu cijena postoje već dugo, ovo je prvi pokušaj da ih se uvede kao temeljni dio preglednika što, među ostalim, znači da će postati dostupne puno širem krugu ljudi.

Price Wise možete skinuti i isprobati na Mozillinoj stranici Test Pilot.