aplikacija s porukama

Evo jedne Viber usluge koju ne koristite, a može vam uštedjeti novac

01.12.2022 u 11:19

Bionic
Reading

Rakuten Viber pred nadolazeće blagdane korisnicima je ponudio novu uslugu Viber Out

Rakuten Viber, jedna od najvećih svjetskih komunikacijskih aplikacija, kontinuirano ulaže u poboljšanje svojih glavnih značajki kako bi korisnicima ponudio nove usluge i atraktivne ponude. Iako je svoj poslovni put počeo kao aplikacija za pozive, Viber danas stremi postati super-aplikacija s porukama u srži i širokim rasponom značajki koje u svakoj situaciji mogu zadovoljiti različite potrebe korisnika. Od zabavnih AR filtera i odličnih stickera koji će začiniti razgovore, do servisnih botova i usluga plaćanja koji će korisnicima olakšati svakodnevicu.

Viber nudi rješenje za sve koji vole putovati, posluju na više tržišta ili žive (ili imaju rodbinu) u inozemstvu. Riječ je o Viber Outu, kako se navodi u priopćenju, usluzi za korisnike koji imaju potrebu za visokokvalitetnim, cjenovno pristupačnim i sigurnim domaćim i međunarodnim pozivima.

Viber Out je IP (VoIP) usluga koja omogućuje pozivanje bilo kojeg fiksnog i mobilnog telefona bilo gdje u svijetu, čak i ako sugovornik ne koristi Viber. Poziv se upućuje iz Viber aplikacije i prima se kao običan telefonski poziv. Sve što treba, objašnjavaju je, kupiti pay-as-you-go kredit ili plan pretplate koji nudi razne mogućnosti pozivanja te osigurati stabilnu internetsku vezu.

Prema Gov.hr više od 3 milijuna Hrvata živi izvan domovine. Osim što Hrvati vole ostati povezani sa svojim najbližima koji žive u inozemstvu, također vole putovati u toplija odredišta tijekom blagdanskih mjeseci. Prema Viberovim internim podacima, hrvatski korisnici ove su godine, koristeći Viber Out, najviše zvali tijekom ljeta, Božića i Dana žena. Najviše koriste plan pretplate za cijeli svijet – koji im daje priliku pozivati sve mobilne i fiksne telefone u 60 zemalja diljem svijeta za samo 5,99 EUR mjesečno s mogućnošću otkazivanja u bilo kojem trenutku. Među prvim zemljama koje su građani Hrvatske najviše zvali tijekom ove godine su Srbija i Velika Britanija.

Viber Out ima novogodišnju ponudu koja počinje 23. prosinca i vrijedi do 30. prosinca. Ponuda će oogućiti da, prilikom nadopunjavanja svojeg salda, dobijete nekoliko dodatnih minuta bez dodatnih troškova. Ponuda će biti detaljno opisana na zaslonu Viber Out-a.