KONFERENCIJE

Digitalna transformacija na Danu otvorenih integracija

02.03.2016 u 10:25

Bionic
Reading

Jedanaesta poslovno-informatička konferencija KING ICT-a Dan otvorenih integracija bit će održana 17. ožujka u hotelu Antunović, s početkom u 10 sati

Organizatori očekuju kako će Dan otvorenih integracija okupiti nekoliko stotina menadžera i članova uprava privatnih i javnih tvrtki, gospodarstvenika i stručnjaka te predstavnika javne i državne uprave.

Krovna tema bit će Vrijeme važnih promjena - digitalna i svaka druga transformacija, a tražit će se odgovore na pitanja što znači digitalna transformacija za svakodnevni život, jesmo li spremni za kreativnost i inovacije kako bi digitalizirali državu, društvo, tržište i život, kao i kako zrelost tehnologije utječe na smjer kretanja uspješnog biznisa.


Očekujte predavanja i okrugli stol, izlaganja o velikim projektima, dvanaest radionica o novim tehnologijama te govornika s motivacijskom temom.

Poseban dio konferencije bit će posvećen Demo sobi, u kojoj će KING ICT predstaviti rješenja i projekte implementirane kod svojih korisnika. Između ostalog, bit će predstavljeni sustav za pregled putnika i prtljage u zračnim lukama, novosti u e-učenju, rješenja za zaštitu od naprednih prijetnji i malicioznih aktivnosti...