sramotno ponašanje

[VIDEO] U trenutku ludila Pep Guardiola napravio glupost; odmah se uhvatio za glavu i dotrčao do klupe Leedsa, a onda...

29.12.2022 u 08:26

Bionic
Reading

U posljednjem dvoboju 17. kola engleske Premier lige nogometaši Manchester Cityja svladali su u gostima Leeds s 3:1, a svojim nervoznim ponašanjem nije se proslavio Pep Guardiola

Trener 'Građana' bio je bijesan nakon jedne propale akcije svoje momčadi, prvo je od bijesa bacio bocu vode na travnjak, a par sekundi kasnije ju je šutnuo. Bočica je odletjela prema klupu Leedsa gdje je pogodila jednog od trenera domaćeg sastava.

Isti trenutak Guardiola je shvatio što je napravio, primio se za glavu, pa zatim dotrčao u panici prema suparničkim igračima i stožeru te se ispričavao i grlio nesretnika kojeg je pogodio. Cijelu situciju pogledajte OVDJE.

Podsjećamo, nakon ne odveć dobre igre u prvom poluvremenu, u kojem su propustili tri dobre prilike, gosti iz Manchestera su na odmor ipak otišli uz minimalnu prednost nakon što je Rodri, u nadoknadi, pogodio za 1:0.

  • +5
Leeds - Manchester City, engleska liga, 28.12.2022. Izvor: EPA / Autor: ADAM VAUGHAN

U nastavku utakmice sve je odlučila veza Grealisha i Haalanda. Prvi je dva puta vrlo lijepo asistirao, dok je Norvežanin dva puta pogađao za 3:0. Time je Haaland, uvjerljivo najbolji strijelac Premier lige, došao već do 20 prvenstvenih pogodaka ove sezone.

Leeds je uspio postići počasni pogodak do kraja susreta, a učinio je to Struijk u 73. minuti.

City se vratio na drugo mjesto te ima pet bodova manje od vodećeg Arsenala. Leeds je ostao na 15. mjestu ljestvice.

Standings provided by Sofascore