nakon četiri godine

Dođite besplatno na utakmicu hrvatskih rukometaša sa Slovenijom u Areni Zagreb

27.10.2017 u 16:14

Bionic
Reading

Hrvatska rukometna reprezentacija nakon pune četiri godine vraća se u Zagreb. U subotu (28. listopada, 20.15 sati) u Areni Zagreb izabranici Line Červara igraju prijateljsku utakmicu sa Slovenijom. Dio tribina HRS je odlučio otvoriti za navijače...

U četvrtak su Hrvatska i Slovenija u Ljubljani odigrale bez pobjednika, bilo je 26:26. Igor Karačić zabio je gol u posljednjim trenucima utakmice, no suci i delegat odlučili su ga ne priznati...

Sada se, nakon četiri godine hrvatska reprezentacija vraća u Arenu Zagreb, ponovno pod vodstvom legendarnog izbornika Line Červara. Prijateljski 'uzvrat' sa Slovencima na rasporedu je u subotu (28. listopada, 20.15 sati), a zbog velikog interesa navijača čelnici HRS-a odlučili su dio tribina otvoriti za sve zainteresirane.

>> Hrvatska ni u Červarovom 'debiju' nije dobila Sloveniju

Ulaznice donjeg prstena, za utakmicu koja će biti sjajno zagrijavanje za ono što nam slijedi u siječnju 2018., gotovo su rasprodane. Dok naši reprezentativci marljivo treniraju, naši navijači pripremaju glasnice. Kako bi svi navijači imali priliku podržati Hrvatsku na tribini i osjetiti dio atmosfere kakva nas očekuje na Europskom prvenstvu 2018., Hrvatski rukometni savez odlučio je otvoriti gornji prsten Arene Zagreb za podjelu.

  • +4
Rukomet Slovenija Hrvatska 26:26, 26.10.2017. Izvor: Cropix / Autor: Roman Sipic / Delo / CROPIX

Ulaznice za gornji prsten navijači će moći besplatno preuzeti (jedna osoba može preuzeti najviše četiri ulaznice) na blagajni Arene Zagreb u subotu, 28. listopada, od 10 do 20.15 sati. Također, svi koji žele uloviti posljednja mjesta u sektorima donjeg prstena kako bi bili što bliže terenu, ulaznice će moći kupiti u istom terminu.

'Pokažimo još jednom zajedno kako navijamo za Hrvatsku. Iznad svih…Hrvatska!', poručuju iz Hrvatskog rukometnog saveza.