otrovna strelica

Červaru stigao žestok odgovor iz tabora domaćina: Lino, frustriran si zbog Brazila...

23.01.2019 u 10:08

Bionic
Reading

Danski izbornik Nikolaj Jacobsen uvjerava javnost da je suđenje bilo pošteno na Svjetskom prvenstvu, barem u utakmicama njegove reprezentacije, a za Linu Červara kaže da je frustriran zbog poraza od Brazila...

Podsjetimo, hrvatski stručni stožer bio je iznimno frustriran suđenjem na utakmici protiv Njemačke u Kölnu u ponedjeljak.

'Vrlo loša reklama za rukomet, oni kao da su organizirali prvenstvo da bi se međusobno igrali, a onda su nam to trebali reći prije početka,' rekao je Igor Vori o Nijemcima i Dancima, dok je Lino Červar opisao utakmicu kao pljačku koju je vidio cijeli rukometni svijet.

Nijemce optužbe previše ne brinu, oni se pripremaju za polufinalni okršaj u petak, ali prozvanim se osjetio drugi domaćin čiji je izbornik odgovorio Červaru i njegovim pomoćnicima.

'Ta izjava je odraz frustracije. Frustriran je zato što je ostao bez borbe za medalju, a također ih boli način na koji su izgubili od Brazila,' sa smiješkom na licu rekao je Nikolaj Jacobsen u intervjuu za Ekstrabladet.

'Ja sam u karijeri rijetko napadao suce. Mislim da su u našem dijelu ždrijeba bili dobri. Nisam imao osjećaj da imamo domaćinsko suđenje,' zaključio je strateg reprezentacije koju mnogi vide kao glavnog turnira favorita.

No, ako Danci i Šveđani odigraju ove srijede rezultat koji i jedne i druge vodi u polufinale, na štetu Norvežana, to će biti puno veći skandal od onog što je napravljeno Hrvatskoj...

  • +3
EP u rukometu, polufinale: Danska - Švedska Izvor: Pixsell / Autor: Dalibor Urukalovic/PIXSELL