HEDONISTICA

Zna uživati: Nives Celzijus pokazala što radi nakon treninga

25.04.2018 u 10:51

Bionic
Reading

Članicu žirija showa 'Tvoje lice zvuči poznato' i glumicu u seriji Nove TV 'Čista ljubav', navikli smo gledati potpuno skockanu. Nives Celzijus na društvenim mrežama voli pokazati sva svoja izdanja, a tada posebno pazi da jedan važan detalj uvijek bude u prvom planu - njezino poprsje. Nakon svog zadnjeg treninga utegnula se u uski crveni bodi i zafeštala s ekipom

Pjevačica, spisateljica i glumica nakon treninga voli se opustiti u dobrom društvu, uz čašicu vina. Sinoć je tulumarila s prijateljima u zagrebačkom restoranu na proslavi rođendana. Nives Celzijus svoju zanosnu figuru pokazala je u crvenom bodiju, crnim hlaćama visokog struka i bijelom sakou, a svi su gledali u njezin zavidan dekolte.

Fotografija je prikupila skoro 8 tisuća lajkova, a komentari su naravno bili samo pozitivni, budući da Nives nikad nije izgledala bolje.

Uzivanje poslije treninga 😊

A post shared by Nives Celsius (@nivescelsius) on

Nives ne skriva koliko uživa u ulozi majke Leoneu i Taishi, koje je dobila s nogometašem Dinom Drpićem, a pored toga na poslovnom planu je zadovoljna i sretna. Uspješno se bavi pjevačkom karijerom, glumi u televizijskoj seriji i žirira u showu 'Tvoje lice zvuči poznato'.

  • +3
Nives Celzijus Izvor: Cropix / Autor: Goran Sebelic / CROPIX