PRIRODNO IZDANJE

Nives Celzijus: Neodoljiva bez trunke šminke

17.04.2018 u 12:35

Bionic
Reading

Iako mnogi misle da poznate osobe ne objavljuju fotografije koje nisu obrađene, pjevačica, spisateljica i glumica često na Instagramu pokazuje potpuno suprotno. Nives Celzijus poznata je i po prirodnoj ljepoti pa joj poziranje bez make upa ne predstavlja nikakav problem

Crveni tepisi, fotografiranja, promocije, snimanja... Poznate osobe ne mogu pobjeći ni od šminke ni od svečane ili scenske garderobe. To je razlog zašto su u slobodno vrijeme opuštene i prirodne. Nives Celzijus, koju gledatelji trenutno mogu pratiti u seriji Nove TV 'Čista ljubav' i u žiriju showa 'Tvoje lice zvuči poznato', jedna je od onih koje nerijetko objavljuju fotografije što ih pokazuju u takvim izdanjima.

Ovog puta na Instagramu je objavila fotografiju uz poruku 'Vrijeme za relax, samo prirodno', na kojoj mokre kose i bez šminke sjedi na ležaljci svog balkona u bijeloj majici i tenisicama, a pored nje je knjiga uz koju se očito opušta ovih dana.

Vrijeme za 📚 #relax #samoprirodno

A post shared by Nives Celsius (@nivescelsius) on

Fotografija je prikupila skoro osam tisuća lajkova, a komentari su redom išli u prilog njezinoj prirodnoj ljepoti. Naravno, većina ih dolazi od Nivesinih muških fanova. Jedan od pratitelja je otišao toliko daleko da je pjevačicu i spisateljicu pozvao u svoj stan.

  • +22
Sva lica Nives Celzijus Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo Nova TV