U ČIPKI

Zavodničko izdanje: Nives Celzijus dobro zna kako se privlači pozornost

31.03.2018 u 14:11

Bionic
Reading

Nives Celzijus koja trenutno snima petu sezonu zabavne emisije 'Tvoje lice zvuči poznato' u kojoj ima ulogu članice žirija, vrlo je aktivna na društvenim mrežama gdje svoje fanove uveseljava svojim fotografijama u smjelim izdanjima

Nives je još jednom objavom izazvala pomutnju na internetu!

  • +22
Sva lica Nives Celzijus Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo Nova TV

Zgodna brineta uskočila je u crni čipkasti top koji je naglasio njezine obline, a seksi look dodatno je pojačala upečateljivim ružem što je, dakako, izazvalo bezbroj oduševljenih komentara.

💣

Objavu dijeli Nives Celsius (@nivescelsius)

'Božanstvena ženo', 'So nice', 'Nives, super si', redali su komplimente na račun Nivesinog outfita njezini pratitelji na Instagramu.

Inače, nakon pobjede u emisiji 'Tvoje lice zvuči poznato', atraktivna je Zagrepčanka dobila ulogu u seriji 'Čista ljubav' što joj je ostvarenje sna iz djetinjstva.

  • +8
Nives Celzijus Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

'Osim susreta s toliko krasnih ljudi, poznanstava, prijateljstava i ljubavi, sudjelovanje u emisiji 'Tvoje lice zvuči poznato' omogućilo mi je da se okušam i u svojoj najvećoj ljubavi - glumi. Ulogom u 'Čistoj ljubavi' ostvario se moj dječji san, a još sam sretnija kad na dnevnoj bazi vidim i osjetim koliko ljudi vole Sneki', rekla je u intervjuu za tportal Nives.