veliki uspjeh

U 'Potjeri' pao novi rekord: Uigrani tim majstora s mora pokupio 294.000 kuna

24.09.2020 u 19:20

Bionic
Reading

Puljanin Marko Veizović, Zadranin Julije Žigo, Splićanin Robert Lojpur i Dubrovčanin Antonio Mustahinić večeras su ušli u povijest HTV-ova kviza 'Potjera' kao tim s dosad najvećim osvojenim iznosom

U 954. epizodi popularnog kviza na malim ekranima, tim majstora s mora uspio je nadmađiti lovca Krešimira Sučevića- Međerala i osvojiti 294.00 kuna, odnosno 73 500 kuna, koliko pripada svakom natjecatelju.

'Dosadašnji rekordni iznos bio je 250.000 kuna, osvojila ga je tročlana ekipa 31. ožujka 2015. godine, kada je u završnoj potjeri 'pao' Dean Kotiga, koji nije uspio stići šesnaest koraka, iako su ga sekunde dijelile od toga da ih stigne', za Jutarnji se prisjetio urednik 'Potjere', Igor Grković.

Prvi je igrao Marko iz Pule, koji je na osvojenih 28 tisuća kuna uzeo višu ponudu od 100 tisuća. Julije iz Zadra obranio je svojih 14 tisuća kuna, a kao treći igrao je poznati kvizaš Robert Lojpur iz Splita, koji je u prvoj minuti osvojio 17500, a zatim je uspio s višom ponudom od 90 tisuća kuna. Posebno je iznenadio najmlađi natjecatelj Antonio iz Dubrovnika, koji je također išao na višu ponudu i uzeo 90 tisuća kuna. U završnoj Potjeri u dvije minute imali su 16 točnih odgovora, a Krešo nije znao tri svoja odgovora koja je ekipa znala zahvaljujući veteranu Lojpuru.

  • +5
Krešimir Sučević-Međeral Izvor: tportal.hr / Autor: Matej Grgić

Dobar glas daleko se čuje, loš još dalje, kroz smijeh je izjavio lovac Krešimir Sučević-Međeral, kojem je, naravno, malo krivo da je 'pao', ali od srca čestita ekipi na čelu s poznatim splitskim kvizomanom, Robertom Lojpurom.

'Ako sam već morao biti poražen, drago mi je da poraz mogu pripisati Lojpuru i njegovom timu. Dečki su to zaista zaslužili' sportski je čestitao lovac.