'DAN NAJBOLJE DOMAĆE GLAZBE'

Trijumf Nine Badrić, izostali Gibonni, Oliver i Doris

25.01.2017 u 15:38

Bionic
Reading

Na Narodnom radiju srijeda je bila rezervirana za 'Dan Najbolje Domaće Glazbe'. Ondje su se u velikom broju okupili razni glazbenici među kojima su bili Tonči i Hana Huljić, Petar Grašo, Jacques Houdek, Massimo, a slušatelji su izabrali najbolju pjesmu u prošloj godini, singl Nine Badrić 'Dani i godine'

'Hvala vam, otišla je u prave ruke!', rekla je Nina Badrić nakon proglašenja njezine pjesme 'Dani i godine' za najbolju pjesmu Narodnog radija u 2016. Uzbuđena pjevačica tom je izjavom nasmijala prisutne na dodjeli nagrade 'Danu najbolje domaće glazbe' koju je organizirao Narodni radio.

'Potukla' je konkurenciju u kojoj su bile pjesme Jacquesa Houdeka i Doris Dragović, Gibonnija, Massima, Mie Dimšić, Olivera i Gibonnija, Petra Graše, koji je ušao u finale s čak dvije pjesme 'Ne znan za se' i 'Srce za vodiča', Pravila igre te Tomislav Bralića i klapu Intrade.

'Odnijeti pobjedu u takvoj konkurenciji je predivna stvar, a pogotovo što je ovo glas naroda', kaže pjevačica iza koje je 20 godina uspješne karijere karijere, a svojih 'prvih 20' proslavila je velikim prošlogodišnjim koncertom u pulskoj Areni. Nina je trenutno u studiju gdje snima nove pjesme i to nakon pet godina studijske pauze.

U pratnji benda nastupili su Jacques, Pravila igre, Mia Dimšić, Petar Grašo i Nina Badrić.

Jedna od voditeljica glazbenog showa na Narodnom radiju bila je Tatjana Jurić.

Slavimo od ranog jutra, zato smo zblurani. Sve slavimo, i Kauboje i Mikicu i polufinale, i Dan najbolje domaće glazbe! Bravo mi! ????

A photo posted by ? Tatjana Jurić ?? Croatia (@tatjana_juric) on

Glumica Doris Pinčić Rogoznica danima unaprijed je bila uzbuđena zbog 'Dana najbolje domaće glazbe' na Narodnom radiju gdje radi kao voditeljica od 2013. godine.

Ovo je samo dio moje druge obitelji-Narodni radio ❤ #dannajboljedomaceglazbe #najboljadomacaglazba #narodniradio

A photo posted by Doris Pinčić Rogoznica (@dorispincicrogoznica_doda) on