lijepa diora

S djevojačke zabave na stadion: Lijepa sestra Luke Modrića sa zaručnikom bodrila brata

15.06.2024 u 20:45

Bionic
Reading

Nedavno se saznalo da se Diora uskoro udaje, a nakon što se dobro zabavila na svojoj djevojačkoj, uputila se u Njemačku bodriti starijeg brata

Kapetan hrvatske reprezentacije Luka Modrić proživljavao je teške trenutke u Berlinu u kojem su Vatreni upisali uvjerljiv 0:3 poraz protiv Španjolske. Ipak, utjehu može pronaći u svojoj obitelji, koja ga je s tribina vjerno bodrila.

Uz suprugu Vanju i troje djece te njegove roditelje, u ložu je stigla i lijepa Diora, Lukina mlađa sestra koju rijetko viđamo u javnosti.

  • +4
Obitelj Luke Modrića na stadionu u Berlinu Izvor: Pixsell / Autor: Marko Lukunic/PIXSELL

Dapače, tek je posljednjih dana zadobila veću medijsku pozornost jer se postalo očito da se uskoro - udaje. Naime, Diora je na društvenim mrežama objavila fotografije s djevojačke večeri te je ubrzo potom krenula put Njemačke kako bi uživo navijala za brata.

Na tribine je došla u društvu svog zaručnika, ali i sestre Jasmine, koju puno češće viđamo na utakmicama diljem Europe, posebno kada igra Hrvatska.

Pogledajte najljepše vjenčanice slavnih ljepotica Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević

Poznato je da se Jasmina udala i da se preziva Plecić, da je magistrirala ekonomiju i da u Zadru živi sa suprugom, a 2020. pisalo se kako je dobila posao više stručne suradnice za zaštitu okoliša u Upravnom odjelu za komunalne djelatnosti i zaštitu okoliša Grada Zadra. Što se tiče Diore, ona je studirala menadžment u turizmu i ugostiteljstvu u Rijeci.

  • +10
Poznati na utakmici Hrvatska-Španjolska Izvor: Pixsell / Autor: Marko Lukunic/PIXSELL