u 'kockicama' od glave do pete

Najveća podrška: Lijepa Vanja i troje djece s tribina bodre Luku Modrića

15.06.2024 u 17:57

  • +4

Obitelj Luke Modrića na stadionu u Berlinu

Izvor: Pixsell / Autor: Marko Lukunic/PIXSELL

Bionic
Reading

Luka Modrić s tribina će imati glasnu podršku u svojoj obitelji, dok predvodi Vatrene u dvoboju sa Španjolskom

Hrvatska reprezentacija danas protiv Španjolske igra najatraktivniji dvoboj prvog kola Eura 2024, a sve su oči ponovno uprte u kapetana Luku Modrića, koji će protiv 'svojih' morati biti na najvišoj razini kako bi Vatrene vodio do nove pobjede.

Osim tisuća navijača, veliku podršku imat će u svojoj obitelji, koja ga srčano bodri s tribina, kao i uvijek na velikim natjecanjima.

Fotoreporteri zabilježili su dolazak njegove supruge Vanje i troje djece u svečanu loži, iz kojeg će svojeg Luku pratiti odjeveni u 'kockice' od glave do pete. Ubrzo su im se pridružili i Lukini roditelji te njegova sestra Jasmina.

Malena šestogodišnja Sofija, 10-godišnja Ema i Ivano, koji je prije nekoliko dana proslavio 14. rođendan, s lijepom majkom zauzeli su svoje pozicije na berlinskom stadionu skoro dva sata prije prvog sučevog zvižduka - što dovoljno govori o tome s kolikim uzbuđenjem očekuju početak ovog dvoboja.

A koliko samom Luki znači njihova podrška, najbolje govori emotivna poruka koju je iz kampa reprezentacije prije nekoliko dana uputio sinu za rođendan:

'Poseban dan za mog posebnog velikog dečka! Sretan ti rođendan moje sve i uživaj u svom danu! Volim te puno', napisao je kapetan Hrvatske na svom Instagram profilu.

Uz to, kapetan Vatrenih redovito ističe da mu je upravo Vanja najveća podrška kroz cijelu karijeru, još od kasnih tinejdžerskih dana kada su se zaljubili preko telefonskog razgovora. Oženili su se 2010. u ceremoniji kod matičara, a crkveno vjenčanje organizirali iduće godine te nedavno proslavili 14. godišnjicu.

Modrić je nedavno s obitelji slavio i osvajanje Lige prvaka te su mu se supruga i djeca pridružili na travnjaku Wembleyja nakon što je njegov Real Madrid pobijedio Borussiju Dortmund.

  • +10
Luka Modrić s obitelji Izvor: Pixsell / Autor: Sanjin Strukic/PIXSELL