NOVO LICE U GLUMAČKOM SVIJETU

Obožavatelji u šoku: Evo kako je prije svjetske slave izgledao Lucas Bravo, zgodni Francuz koji je zaludio žene

20.10.2020 u 14:44

Bionic
Reading

Zahvaljujući ulozi kulinarskog šefa Gabriela u Netflixovoj hit seriji 'Emily In Paris', Lucas Bravo stekao je nevjerojatnu popularnost gotovo preko noći. Ljepuškasti Francuz osvojio je srca pripadnica nježnijeg spola diljem svijeta, a one su ostale itekako iznenađene kada su na njegovom Instagram profilu pronašle fotografije iz prošlosti, na kojima je - neprepoznatljiv

Jedan od razloga zašto je Netflixova serija 'Emily in Paris' postigla takav uspjeh krije se i u tome što je jedna od glavnih muških uloga, ona kulinarskog šefa Gabriela dodijeljena atraktivnom 32-godišnjem francuskom glumcu.

Prije negoli je dobio ulogu koja bi mu mogla otvoriti mnoga vrata, Lucas Bravo glumio je u mnogim francuskim serijama i filmovima, a uz to se, kao član pariške modne agencije Viva Model Management, bavio i manekenstvom.

No, mali uvid u njegov Instagram profil nemalo je iznenadio njegove nove obožavateljice, kada su vidjeli da je do nedavno Lucas Bravo furao sasvim drugačiji imidž, a koji je uključivao bradu i podužu kosu.

Nekima se taj imidž itekako svidio, pa je dobio bezbroj komplimenata, a ima i onih koji smatraju kako je s dugom kosom i bradom neodoljivo nalik Isusu.

  • +6
'Emily u Parizu' Izvor: Profimedia / Autor: Supplied by LMK / IPA / IPA / Profimedia