'emily in paris'

Svi govore o zgodnom Francuzu iz Netflixove hit serije: Glumom se bavi već sedam godina, a tek sad smo doznali za njega

05.10.2020 u 16:18

Bionic
Reading

U svega tri dana koliko je dostupna gledateljima na Netflixu, serija 'Emily u Parizu' postala je broj jedan među domaćim ali i svjetskim gledateljima. Osim zbog zvučnih imena produkcije, radnje smještene u najromantičnijem gradu na svijetu i modnih kombinacija glumačke postave, odjeknulo je i ime zgodnog Francuza koji se pojavljuje u seriji

Glavna uloga u novoj Netflixovoj seriji 'Emily u Parizu' pripala je mladoj glumici Lily Collins, koja je utjelovila Amerikanku koja zbog poslovne ponude seli u Pariz te započinje jedno sasvim novo poglavlje svog života. Među značajnijim muškim ulogama našao se pak francuski glumac, model i chef Lucas Bravo.

Ovaj 32-godišnji zgodni Francuz brzo je zbog svog šarma i izgleda dovukao dodatne gledatelje pred male ekrane. Riječ je o perspektivnom glumcu koji u novoj Netflixovoj seriji igra chefa Gabriela, koji se nađe u ljubavnom trokutu s glavnom junakinjom Emily.

U svijetu glume ovaj je zavodnik već dugih sedam godina, ali njegovo ime odjeknulo je tek sada. Rođen je u Nici na jugu Francuske, a nakon osnovnog i srednjeg školovanja pohađao je američku Akademiju dramskih umjetnosti u Los Angelesu kao i glumačku školu Actors Factory of Tiffany Stern u Parizu.

Kao svoje idole i osobe u kojima traži inspiraciju naveo je jednom prilikom glumce Denzela Washingtona i Marka Ruffala, a vrlo često citira Matthewa McConaugheyja.

Dok se nije probio u svijetu glume, zarađivao je kao model, konobar i pomoćni kuhar

Glumu je ovaj snalažljivi Francuz odabrao nakon karijere modela i chefa u jednom japanskom restoranu. Danas o svojim kulinarskim sposobnostima govori vrlo sramežljivo, ali tvrdi da je gluma ono što ga najviše ispunjava.

'To je definitivno bio moj drugi posao s kojim sam pokušavao zaraditi dodatne novce. U isto vrijeme pohađao sam brojne audicije. Zapravo sam počeo kao konobar, a onda mi je chef restorana prišao i pitao jesam li voljan pomoći mu u kuhinji. Malo po malo dobivao sam sve više zadataka kao pomoćni kuhar.'

Osim toga Bravo već dugi niz godina ima ugovor s manekenskim agencijama Tribe Management i Viva Model Management te je odradio brojna snimanja i reklamne kampanje kao i modne revije. Bio je čak zaštitno lice modne kampanje za Chanel.

'U glumi uvijek možete biti netko drugi. Impresionira me činjenica da u tom svijetu možete proći razne žanrove te jedan dan biti u komediji, a zatim iskušati i druge stilove ako vam leže. Odlično mi je to što uvijek imate nekoga tko će vam dati savjet oko vaše uloge kojoj se potom potpuno posvetite. U pravom životu nitko vam ne daje upute ako ne znate tko ste', rekao je Lucas jednom.

Ne krije sreću zbog toga što mu je pripala uloga zgodnog chefa Gabriela: 'Moj lik i ja imamo mnogo sličnosti. Naravno on je i dalje izmišljen lik iz serije, ali to što imamo mnogo sličnosti u osobnosti mi je olakšalo cijelu glumu.'

Serija 'Emily u Parizu' Izvor: Profimedia / Autor: NETFLIX / Planet / Profimedia

Zgodni glumac u jednom intervjuu je kazao da obožava rad svog američkog producenta Darrena Stara, a jedan od omiljenih serija mu je upravo 'Seks i grad'.

'Obožavam tu seriju. Pogledao sam je mnogo puta i mogao bih iznova stalno. Kroz nju sam naučio toliko stvari o seksu i ljubavnim odnosima. Doslovno nam je prikazala što trebamo raditi u krevetu, a što ne. To je jedna od onih serija, kada završi, u gledateljima budu osjećaj tuge kao da su izgubili člana obitelji', rekao je Bravo pa dodao: 'Zbog svega toga osjećao sam veliki pritisak prije audicije za novi Darrenov projekt. Jako cijenim njegov rad'.

Na ljubavnom planu još se nije ostvario

U šali je ovaj Francuz jednom prilikom kazao da je sretno zaljubljen, te je takav status ostao u Google tražilici, međutim 32-godišnji šarmer kaže da je sve to bila samo dobra zezancija te da je još uvijek slobodan.

'Slobodan sam, nemam djevojku. Možda ćete negdje naići na informaciju da sam zauzet, ali sve je to bila samo šala jer mi se u tom trenutku činilo prikladno i smiješno', reklao je za Glamour.