U OBLACIMA

Nevena Rendeli: Istina, trudna sam. I beskrajno sretna!

01.02.2017 u 11:37

Bionic
Reading

Biti će ovo još jedna godina za pamćenje za Nevenu Rendeli Vejzović, HRT-ovu urednicu i voditeljicu. Započela je sretnim vjestima, onima o dolasku prve prinove, 12. veljače započinje voditi nedjeljni mozaično - zabavni show #volimnedjelju, potom će lijepa Nevena 25. svibnja proslaviti 36. rođendan, 11. lipnja će sa suprugom Makom nazdraviti prvoj godišnjici braka, a u srpnju će, umjesto na neku morsku destinaciju - u rađaonicu

'Istina, trudna sam. I beskrajno sretna. Ušla sam u drugo tromjesečje i još je uvijek prerano da pričam o trudnoći. Mogu sam reći da se osjećam dobro, zapravo odlično, da su trudničke mučnine izostale!', kratko nam je ispričala Nevena Rendeli Vejzović, ne tajeći koliko je sretna i koliko uživa u ovim prvim tjednima trudnoće. Svoju slatku tajnu nije željela otkriti javnosti, ali lijepe vijesti brzo se šire pa se tako i ova posljednja, o Neveninoj trudnoći, poput ljetne oluje proširila hodnicima HRT-a. K tomu i izdajnički zaobljeni trbuščić, koji se nazirao ispod crne kožne haljine u kojoj se Nevena pojavila prošli petak na 64. Zagrebačkom festivalu, bio je samo potvrda svih sumnji da će Nevena još ove godine dobiti najljepšu životnu ulogu, onu majčinsku.

U nebesima! #mountains #traveldiary #travel #slovenia

A photo posted by Nevena (@nevenarendeli) on

Budući da je prvo tromjesečje najosjetljivije razdoblje trudnoće, Nevena Rendeli je vijest povjerila samo članovima obitelji te kolegama s kojima radi na novom mozaično-zabavnom showu #volim nedjelju, koji kreće s emitiranjem 12. veljače. Sa suprugom, direktorom fotografije Makom Vejzovićem kao najljepši poklon za prvu godišnjicu braka dobit će dugo željenu bebu.

#2016bestnine ??? hvala na 96,976 lajkova ???? bila je to super godina, idemo u nove pobjede ???

A photo posted by Nevena (@nevenarendeli) on

Premda se posljednjih godina bavila trčanjem i postigla zavidne uspjehe, zbog trudnoće će se morati odreći omiljene sportske aktivnosti. Radit će dok god bude mogla.

#nevenarendeli #zgfest17 #dieselblackgold

A photo posted by Nataša Svekler (@nsvekler) on

Ljubav Nevene i Maka počela je u ljeto 2015. godine. Upravo je on bio jedan od snimatelja koji je s njom radio njezin prvi dokumentarac. Tijekom tog ljeta zajedno su radili i emisiju 'Šušur' na Hvaru gdje se ljubav dodatno rasplamsala. Poznaju se još iz osnovne škole, kada su pohađali dramsku grupu. Svoju ljubav su okrunili brakom na Kornatima 11. lipnja 2016.