NEZAPAMĆENA TRAGEDIJA

Nepoznati počinitelji upucali šetača pasa Lady Gage i oteli njezina dva ljubimca

  • Autor: I. B.
  • Zadnja izmjena 27.02.2021 08:54
  • Objavljeno 25.02.2021 u 15:24
tportal

Izvor: Profimedia / Autor: face to face / Face to Face / Profimedia

Nakon što je ovoga tjedna osvanula u Rimu s potpuno novim imidžem, pop zvijezda Lady Gaga suočila se s groznom viješću iz Amerike. Šetač njezinih kućnih ljubimaca ustrijeljen je četiri puta na Zapadnom Hollywoodu

Ryan Fischer, muškarac kojeg je 34- godišnja pop zvijezda angažirala za šetnju i brigu o svojim kućnim ljubimcima - tri psa imena Koji, Miss Asia i Gustavo, jučer je u jutarnjim satima upucan nedaleko od svog doma na Zapadnom Hollywoodu.

Prema riječima lokalne policije, Fischer je od četiri zadobivene ozljeda vatrenim oružjem jedva disao, a u bolnicu je stigao u teškom stanju.

  • +3

Lady Gaga

Izvor: Profimedia / Autor: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Dva od tri ljubimca slavne pjevačice i glumice, psi Koji i Gustavo, su oteti dok je pas imena Miss Asia u međuvremenu uspio pobjeći te su ga policijske snage nakon stravične nesreće uspjeli pronaći i zbrinuti.

tportal

Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Fischer se brinuo o kućnim ljubimcima pop zvijezde tijekom njezina posjeta Italiji, a prema navodima policijskih službenika, sumnja se da su Gaginog člana osoblja upucala dva afroamerikanca koja su na glavi nosila bejzbolske kape, a mjesto nesreće napustili u bijelom BMW-u.