LUDA ZA MICHAELOM POLANSKIM

Sretna, zdrava i ispunjena: Lady Gaga napokon je pronašla ljubavnu sreću

28.01.2021 u 14:04

Bionic
Reading

Pjevačica i glumica Lady Gaga napokon je našla ljubavnu sreću. Pop zvijezda je s tehnološkim ulagačem Michaelom Polanskim u vezi oko godinu dana, a upućeni tvrde da je - luda za njim

Svoju ljubav Lady Gaga (34) i Michael Polansky (37) pokazali su na nedavnoj inauguraciji predsjednika Joea Bidena. Nakon Gagine nadahnute izvedbe američke himne, par je razmjenio slatki poljubac preko maski.

'Gaga je na inauguraciji doživjela erupciju odličnog raspoloženja. Vrlo je sretna s Michaelom i zahvalna na njegovoj podršci', kaže za časopis People izvor blizak pjevačici.

I Polanskom je bila čast što može biti iza kulisa i podržati svoju partnericu.

'Bilo mu je zadovoljstvo biti iza pozornice i potpuno se uklopio. Nekolicini ljudi s kojima se susrela iza kulisa na Kapitolu, Gaga ga je predstavila kao svoga dečka', kaže izvor koji je nazočio inauguraciji.

Otkako je u veljači prošle godine potvrdila njihovu vezu, par se uglavnom držao podalje od očiju javnosti pa je dolazak na Bidenovu inauguraciji bilo jedno od rijetkih zajedničkih pojavljivanja.

Životopisna pop zvijezda i tihi poslovni čovjek, koji na prvi pogled izgledaju kao krajnje suprotnosti, prvi put su viđeni kako se ljube na dočeku Nove 2020. godine u Las Vegasu.

'Izvana se Gaga i Michael čine vrlo različitima. Kad zajedno izađu, on uvijek izgleda ležerno u trapericama i kapi, dok je Gaga obično vrlo uočljiva', kaže upućeni izvor.

  • +8
Lady Gaga Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Međutim, tijekom prošle godine duboko su se povezali jer su se kroz svoja zanimanja usredotočili na pozitivne promjene u svijetu.

'Oboje su vrijedni i vole zajedno raditi na dobrotvornim projektima. Nisu sjedili skrštenih ruku tijekom lockdowna, već su se usredotočili na činjenje dobrih djela. Žele pomoći tamo gdje mogu', kaže izvor.

Polansky je diplomirao matematiku i računarstvo na Harvardu i radi kao izvršni direktor u Parkerovom institutu za imunoterapiju raka. Gaga putem svoje zaklade Born This Way od 2012. pruža podršku mentalnom zdravlju i dobrobiti mladih.

'Michael ima svoj život i posao, ali imaju i zajedničke strasti, tako da je sve lijepo uravnoteženo. Stvari se razvijaju u dobrom smjeru', kaže izvor.

Nakon nekoliko teških godina u kojima je prekinula zaruke s agentom Christianom Carinom 2019. godine i borila se s PTSP-om i fibromilagijom, Lady Gaga se osjeća bolje nego ikad.

'Sretna je, zdrava i ispunjena', kaže izvor.