pohvalila se

Natali Dizdar javila se fanovima iz zemlje u kojoj obožava provoditi vrijeme

15.10.2021 u 14:59

Bionic
Reading

Mnogima je poznato da se zadarska pjevačica zbog ljubavi s dečkom Williamom prošle jeseni preselila u Veliku Britaniju. Smjestila se u Londonu jer je ondje, kako je izjavila, puno događanja, dobre muzike, mogućnosti za rad i otvoren je za strance, odlično je povezan s ostatkom svijeta, a udaljen samo dva i pol sata leta od Zagreba'. Sada živi na dvije adrese, a trenutno boravi u Britaniji

Natali Dizdar prije koji dan se fotografirala pored Stonehengea, prapovijesne građevine iz mlađega kamenog i brončanog doba u blizini engleskoga grada Salisburyja, a fanovima se javila i lijepim fotografijama iz grada Batha u Somersetu na jugozapadu Engleske gdje je uživala u tamošnjoj arhitekturi i noćnom životu.

Pjevačica često putuje i navikla je živjeti na različitim lokacijama pa život na dvije adrese to doživjela kao neku veliku prekretnicu. Na pitanje o tome planira li ostati u Londonu rekla je da se time ne zamara i da nema dugoročne planove.

'London mi je super grad, meka muzike, s puno mogućnosti za rad u bilo kojem smislu. A i englesko govorno područje jednostavnije je za oboje', ispričala je ranije za tportal o preseljenju u London a ne recimo u Francusku odakle je njezin dečko William.

svečano i veselo

[FOTO] Gala večer u Zadru: Među odlično raspoloženim uzvanicima bio je premijer Plenković, a Natali Dizdar zablistala u kratkoj haljini

Pogledaj galeriju