IZGLEDA SJAJNO

Nakon Istanbula Tatjana Dragović uputila se u luksuzno ljetovalište na jugu Turske, odakle oduševljava fotografijama u bikiniju

22.09.2020 u 12:19

Bionic
Reading

Nakon nekoliko dana u Istanbulu Tatjana Dragović odlučila je iskoristiti još nekoliko sunčanih dana za brčkanje i sunčanje, pa trenutno uživa u luksuznom odmaralištu za bogate i slavne, u kojem su već boravile brojne naše zvijezde

Naša nekadašnja manekenka novom se objavom na Instagramu pohvalila time kako uživa u elitnom resortu na jugu Turske, a koji je proteklih sezona privukao brojna naša poznata lica.

Što nude turska odmarališta, još je jednom odlučila provjeriti Tatjana Dragović - već je ljetovala ondje, a sada je, prije dolaska u resort D-Maris, uživala u Istanbulu.

Zgodna Tatjana u najnovijoj objavi pohvalila se fotografijom u kupaćem kostimu, a komplimenti su se samo nizali.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

G’mornin’ ☀️

Objavu dijeli Tatjana🤎 (@tatjana_dragovic)

Iako se manekenstvom ne bavi dulje od 20 godina, Dragović bi bez problema pomela mnogo mlađu konkurenciju da se ovog trenutka vrati na modne piste. Njezine duge i vitke noge, izuzetno tanak struk i trbuh došli su do izražaja u jednodijelnom kostimu s uzorkom leoparda, u kojem je pozirala na terasi hotelske sobe. Iza nje je pucao pogled na sunčanu uvalu u kojoj trenutno uživa.

Osim toga, objavila je fotografiju iz mora u bikiniju, na kojoj je njezina sjajna figura došla do izražaja.

Inače, u D-Maris resortu u Turskoj prije Tatjane ljetovali su Maja Šuput i Nenad Tatarinov, obitelj voditelja Tarika Filipovića, Ljupka Gojić Mikić sa suprugom Mihaelom Mikićem te prijateljima Igorom i Marijom Bišćan.