SVJETSKE PUTNICE

Jedva su dočekale ponovna putovanja: Pogledajte koje Hrvatice lete po Europi bez straha od korone

18.09.2020 u 14:34

Bionic
Reading

Nakon što je početkom ožujka ove godine svijetom zavladala pandemija koronavirusa otkazana su brojna putovanja i sve je stalo na neko vrijeme. Zavladala je karantena, a ni danas, šest mjeseci kasnije, neki ne pomišljaju na odlazak iz svojih država. Međutim neke od naših hrabrih trendseterica odvažile su se te naveliko lete Europom

Iako se putovanja još uvijek koliko je to moguće odgađaju zbog zdravstvenih razloga, postoje oni koji više nemaju strpljenja biti u svojim domovima, gradovima i državama te se pridržavati tako strogih mjera zaštite.

Tako posljednjih dana viđamo neke od naših poznatih dama na brojnim lokacijama diljem Europe.

Djevojka našeg reprezentativca Duje Ćaleta-Cara samo nekoliko tjedana nakon povratka iz rodnog Dubrovnika te ljetovanja u domovini vratila se na jug Francuske, u kojoj njezin dragi igra za tamošnji klub Marseille. Adriana Đurđević nije dugo mirovala ni tamo, pa se sa šest godina mlađim Šibenčaninom uputila na vikend putovanje u Milano.

Đir Italijom nakon nekoliko dana zamijenila je francuskom modnom prijestolnicom. Fotke iz Pariza brzo su osvanule na Instagramu te se pohvalila kako uživa razgledavajući najbitnije znamenitosti u uvijek trendi i pomno osmišljenim izdanjima.

Znamenitosti, ali one turske, poželjela je u rujnu razgledati i nekadašnja manekenka Tatjana Dragović te trenutno boravi u Istanbulu. Tatjana je na Instagramu objavila fotografiju iz najpoznatije istanbulske džamije.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Holy wisdom !

Objavu dijeli Tatjana🤎 (@tatjana_dragovic)

U istom gradu danas se našla i televizijska sportska novinarka Mirta Šurjak, koja je pak otputovala poslovno. Njezina prva postaja iz Splita bila je Skopje u Makedoniji te je iskoristila priliku i prošetala centrom grada i fotografirala se uz kip Aleksandra Velikog te poručila: ‘Doviđenja Skopje, Istanbul vidimo se uskoro.'

Jasno je dala do znanja da putuje zbog nogometa, za koji je specijalizirana u svojoj redakciji već dulji niz godina.