PRATI TRENDOVE

Istaknula obline: Ni Tatjana Dragović ne može odoljeti haljini koja je ovoga ljeta apsolutni hit

14.08.2020 u 11:30

Bionic
Reading

Na glasu kao jedna od najbolje odjevenih Hrvatica, bivša manekenka i supruga Gorana Ivaniševića uvijek se trudi ići u korak s aktualnim modnim trendovima, a u svoju impresivnu kolekciju dizajnerskih komada sada je uvrstila najpoželjniju haljinu u aktualnoj sezoni

Riječ je o prepoznatljivom modelu haljine Serita s potpisom američkog brenda Cult Gaia koja je, zahvaljujući zavodljivom dizajnu i vojsci slavnih dama, postala ultimativni modni hit.

  • +8
Cult Gaia Serita haljina Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

O neupitnoj popularnosti haljine američkog brenda osnovanog 2012. godine, dovoljno govori novi izvještaj globalne tražilice Lyst za drugi kvartal aktualne godine u kojemu se smjestila na peto mjesto najpoželjnijih komada u kategoriji ženske mode.

Pretraživanja za haljinom Serita s potpisom brenda Cult Gaia u lipnju su narasla za 263 posto. Viđena na slavnim damama poput britanskoga modela Rosie Huntington-Whiteley i supruge kanadske senzacije Justina Biebera, modni buzz koji se stvorio oko ove haljine po cijeni od 3250 kuna rezultirao je i porastom pretražnje za ostalim komadima s potpisom Cult Gaia za 22 posto.

Odabir uvijek pažljivo dotjerane Tatjane Dragović pao je na smeđu verziju Serita haljine koju je na svom Instagramu predstavila tijekom ljetnog odmora u Dubrovniku,a uz nju je kombinirala uz podjednako popularan modni dodatak - masivnu zlatnu ogrlicu od lanaca.