predivna gesta

Kraljica Letizia s ponosom nosi naušnice koje je dobila od Sanje Musić Milanović

17.11.2022 u 12:52

Bionic
Reading

U Hrvatskom državnom arhivu održan je Hrvatsko-španjolski I FMIF-DONES Forum na kojem su sudjelovali predsjednik Zoran Milanović, prof. dr. sc. Sanja Musić Milanović te španjolski kralj i kraljica, Filip VI. i Leticija koji su u dvodnevnom službenom posjetu Hrvatskoj. Nakon glamuroznih izdanja za svečanu večeru u srijedu navečer, obje su dame za dnevne obveze izabrale kombinezone, a kraljica Letizija za tu prigodu je stavila poseban nakit

Kako doznajemo, predsjednik Zoran Milanović i prva dama Sanja Musić Milanović poklonili su kraljici Letiziji tradicionalne barbanske naušnice s kojima je danas podigla svoj upečatljiv i elegantan modni stajling. Uz to su njoj i Kralju Filipu VI darovali kravatu Croata, Barbanski rančin i selekciju istarskog maslinovog ulja.

Inače, supruga kralja Felipea VI. koja slovi za 'jednu od najljepših i najelegantnijih žena svijeta' poznata je po tome da ne nosi puno nakita. Viseće naušnice su joj rijetka ekstravagancija, a najčešće bira decentnije varijante pa je dar našeg predsjedničkog para pun pogodak.

  • +29
Hrvatsko-španjolski IFMIF-DONES forum Izvor: Cropix / Autor: Goran Mehkek

Narukvice, satove i ogrlice kraljiica Letizija gotovo nikad ne nosi. Najviše nosi jedan joj je uvijek na ruci: srebrni i zlatni prsten s potpisom dizajnerice Karen Hallam, a kojeg je dobila na dar, od kćeri princeze Leonor i princeze Sofije. Inače, Dio današnjeg programa je i posjet Poliklinike za rehabilitaciju slušanja i govora SUVAG kojeg će Sanja Musić Milanović i kraljica Leticija posjetiti u sklopu Damskog programa.

Španjolski kralj Felipe VI. i kraljica Letizia sudjelovali na Hrvatsko-španjolskom IFMIF-DONES forumu Izvor: Cropix / Autor: Goran Mehkek / CROPIX
  • +23
Sanja Musić Milanović i kraljica Letizia na Hrvatsko-španjolskom IFMIF-DONES forumu Izvor: Cropix / Autor: Goran Mehkek