modni dvoboj

Sanja Musić Milanović i kraljica Letizia nižu besprijekorne stajlinge, a sad su i odmjerile snage: Kojoj bolje stoji kombinezon?

17.11.2022 u 12:14

Bionic
Reading

Drugog dana posjete španjolskog kraljevskog para Zagrebu Prva dama Hrvatske i španjolska kraljica nastavljaju nizati upečatljive i elegantne modne stajlinge. Za sudjelovanje na Hrvatsko-španjolskom IFMIF-DONES forumu. Sanja Musić Milanović pokazala je zavidnu dozu poslovne elegancije, a u stopu ju je pratila kraljica Letizia

Nakon svečane večere održane u dvorani Ureda predsjednika Republike na kojoj su i kraljica Letizia i Sanja Musić Milanović pokazale sjajne stajlinge, red je došao na prezentaciju dnevnih modnih kombinacija. Prva dama i kraljica nisu pokleknule ni pred ovim zadatkom te se su servirale primjereno poslovne stajlinge popraćene dozom elegancije, ali nisu se propustile ni poigrati vladajućim modnim trendovima. Pokazale su kako, vješto izbalansirana, vječna elegancija i bezvremenska klasika itekako idu ruku pod rukom s modnim krikovima.

U protekle dvije godine, koliko se nalazi na mjestu Prve dame Hrvatske, Sanja Musić Milanović izbrusila je istančani modni stil koji predstavlja stilski dotjeranu ravnotežu između stroge poslovne elegancije, trendovskih komada i krojeva koji slave ženstvenost. Dokazala je to i stajlingom odabranim za dolazak u Hrvatski državni arhiv gdje se održava Hrvatsko-španjolskom IFMIF-DONES forum.

  • +23
Sanja Musić Milanović i kraljica Letizia na Hrvatsko-španjolskom IFMIF-DONES forumu Izvor: Cropix / Autor: Goran Mehkek

Za tu priliku izbor je pao na kombinezon, vrlo popularan komad u garderobi u posljednje vrijeme. Kombinezoni su sjajna alternativa haljinama, ali i moćnim ženskim odijelima. Ovim modnim izborom Sanja Musić Milanović servirala je klasiku s efektnim pomakom – umjesto klasičnog odijela odabrala je sivi kombinezon krojen u oblik hlača vrlo trendi širokih nogavica te gornjeg dijela u formi sakoa. Jednostavna, a opet tako efektna poslovna kombinacija bila je upotpunjena crnim, kožnim i vrlo klasičnim salonkama te modnim komadom koji u ormaru ima baš svaka modno osviještena dama - bež kaputom.

  • +27
Španjolska kraljica Letizia i Sanja Musić Milanović na svečanoj večeri Izvor: HINA/ POOL/ / Autor: HINA/ POOL/ Dario GRZELJ/ lsd

Kraljica Letizia se za ovu prigodu držala svoje dobro provjerene modne formule koja uključuje ženstvene i bezvremenske korjeve, ali također je zaigrala na kartu trendi kombinezona. Tako je zablistala u vrlo dojmljivoj varijanti košulja kombinezona, modelu koji baš nikada ne izlazi iz mode, a potpisuje ga španjolska dizajnerica Teresa Helbig.

Španjolski kralj Felipe VI. i kraljica Letizia sudjelovali na Hrvatsko-španjolskom IFMIF-DONES forumu Izvor: Cropix / Autor: Goran Mehkek / CROPIX

U verziji kraljice Španjolske, čiji stil tradicionalno izaziva divljenje, kombinezon je bio u kombinaciji bijele i vrlo chic košulje i hlača širokih nogavica. Kreacija midi duljine i lepršavog kroja bila je popraćena klasičnim crni čizmama špic vrha, modelom koji se ove sezone na velika vrata vraća u modni svijet.

  • +21
Španjolska kraljica Letizia i Sanja Musić Milanović Izvor: Cropix / Autor: Goran Mehkek