VESELJE U IZOLACIJI

Dalibor Matanić i Helena Minić Matanić pokazali kako kod kuće ostati u formi i nasmijali mnoge

02.04.2020 u 09:44

Bionic
Reading

Nakon što je pokazao kako vježba sa sinčićem Neom, cijeneni redatelj je napravio snimke na kojoj u zrak na rukama podiže i kćer Lolu, pa kćer Maxa, a onda je na red došla i njegova supruga koja se ranije u komentarima na Instagramu našalila kako jedva čeka da i s njom napravi isto

Da izolacija ima i svoju dobru stranu najbolje dokazuju pozitivno nastrojeni poznati Hrvati poput Dalibora Matanića i Helene Minić Matanić. Umjesto da sjede na kauču i čekaju vrijeme kada će ponovno moći nesmotreno uživati izvan kuće, redatelj i glumica bacili su se na zajedničko vježbanje.

Nakon djece došla je na red i zgodna glumica koja se na snimci, baš kao i njezin suprug ne prestaju smijati. Redatelj je pored fotografije napisao je hashtag Helena fitness, a video je izazvao opće oduševljenje znanih i neznanih followera.

Nevena Rendeli Vejzović im je poručila da paze da 'ne bi bilo četvrto' aludirajući na još jedno dijete, a slično im je napomenula i Marijana Batinić.

View this post on Instagram

#helenafitness 🧡🧡🧡🧡

A post shared by Dalibor Matanic (@dalibormatanic) on

Podjetimo, Helena i Dalibor su se zaljubili tijekom zajedničkog projekta, rada na predstavi 'Thelma&Louise', a nakon samo šest mjeseci veze, vjenčali su se 6. prosinca 2014. nedaleko od glumičine rodne Pule, u crkvi Sv. Foške blizu Vodnjana. Uz Nea koji se rodio u prosincu 2019. imaju četverogodišnju kćerkicu Lolu i dvogodišnjeg sina Maxa.

Preventivne mjere za zaštitu od koronavirusa