TRI MJESECA DO PORODA

Helena Minić Matanić sasvim iskreno: 'Više ni ne znam kako je kad nisam trudna'

21.09.2019 u 23:27

Bionic
Reading

Taman kao najljepši poklon ovog Božića, u obitelj Minić - Matanić ove godine stiže treće dijete, a dok ne stigne još jedna prinova, glumica Helena Minić Matanić prvo će završiti sa snimanjem treće sezone serije 'Novine', još jednog projekta na kojem radi sa suprugom

Iako je u visokom stupnju trudnoće, budući da nešto prije ovog Božića treba roditi treće dijete, to ne spriječava 40-godišnju glumicu Helenu Minić Matanić da snimi do kraja svoje scene u trećoj sezoni serije 'Novine'. Riječ je o još jednom projektu na kojem radi sa suprugom, 44-godišnjim redateljem Daliborom Matanićem.

Ovo je za nju u posljednje četiri godine treća trudnoća, a, kako je rekla u intervjuu za 24 sata, niti jedna od njih nije se puno razlikovala. 'Zezam se da mi je to sad već postalo normalno stanje s obzirom na to da sam trudna treći put u četiri godine pa više ni ne znam kako je kad nisam trudna', rekla je i dodala kako se i ovoga puta susrela s teškim mučninama i povraćanjem, koje svaki put traju do petog ili šestog mjeseca trudnoće.

'Bilo mi je baš loše. Puno sam povraćala i nisam mogla ni pola deci vode uzeti, pa sam na kraju završila na infuzijama.' Nosi li dečka ili curicu, s javnosti nije željela podijeliti, no priznaje kako ju zabavlja kada ljudi pogađaju spol.

Ono što je posebno zanimljivo uz bračni par Matanić je i da je Helena Minić Matanić svaki put ostala trudna dok su radili na nekom projektu. Danas četverogodišnju Lolu dobili su nakon zajedničkog rada na predstavi 'Thelma & Louise', gdje su se zaljubili i vjenčali, a nakon filma 'Egzorcizam' dobili su i dvogodišnjeg Maxa.

  • +9
Helena Minić Izvor: Pixsell / Autor: Davor Puklavec/PIXSELL

Budući da je među djecom mala razlika u godinama, Helena priznaje kako su joj velika pomoć u svemu svekrva, kao i njezina majka, koja je cijelo ljeto provela s njim nedaleko od Pule, ali i suprug Dalibor Matanić.

'Genijalan je oko kućanskih poslova. Ne bismo imali uskoro troje djece da to baš ne funkcionira. On je sposoban muž, otac, spretan, brz, posvećen, emotivan, pun ljubavi, razumijevanja i strpljenja i to je više nego što sam si mogla poželjeti u životu. Svaka mu čast! Netko mora raditi, treba našu malu firmu prehraniti, on izbiva i nema ga. A onda kad smo zajedno, znamo kako da vrijeme posvetimo nama i obitelji.'