filmska poslastica

Anne Hathaway otkrila želi li snimiti nastavak filma 'Vrag nosi Pradu'

26.03.2024 u 13:01

Bionic
Reading

Kao 23-godišnja glumica, Anne Hathaway snimila je film koji je obilježio cijelu njezinu dosadašnju karijeru, ali i pop kulturu uopće. Film 'Vrag nosi Pradu' istaknuo se kao jedan od najboljih u svome žanru, a sada 41-godišnja Hathaway otkriva postoji li šansa za nastavak

Koliko god Anne Hathaway imala uloga, mnogi će je ipak zauvijek pamtiti kao Miju iz filmova 'Princezini dnevnici' ili kao simpatičnu Andy Sachs iz uspješnice 'Vrag nosi Pradu'. Film koji je snimljen 2006. godine i dalje je jedan od omiljenih brojnim ljubiteljicama mode i 'ženskastih' komedija, a i glumačka je postava svjesna da je svojom glumom sasvim običan scenarij vinula u nebesa.

Glumica Anne Hathaway nedavno se na pozornici sastala s kolegicama Meryl Streep i Emily Blunt pokazavši da još uvijek imaju dobar stari humor i kemiju na sceni, no Hathaway je nedavno razočarala sve obožavatelje priznavši da ne želi snimiti novi nastavak kultnog filma.

'Ponekad stvari treba njegovati i čuvati u ovom mjehuru i to je u redu', objasnila je Hathaway u nedavnom intervjuu.

Meryl Streep, Anne Hathaway i Emily Blunt Izvor: Profimedia / Autor: George Pimentel for / Shutterstock Editorial / Profimedia

Međutim, još prije 12 godina Streep je ostavila 'otvorena vrata' novom nastavku otkrivši da bi voljela snimiti nastavak: 'Naravno, mislim, morala bih smršavjeti, ali bih to učinila, da.'

Tada 23-godišnja glumica priznala je kako je već u početku bila svjesna da je riječ o nečem većem od komedije s naglaskom na modu: 'Nisam znala da će to ostaviti tako trajan dojam, pa nisam znala da će ostaviti takvo nasljeđe', priznala je Hathaway.

Sa samo 35 milijuna dolara budžeta, ali i nevjerojatnom glumačkom postavom koju predvode Emily Blunt, Meryl Streep, Anne Hathaway i Stanley Tucci, film 'Vrag nosi Pradu' zaradio je čak 326 milijuna dolara na kino-blagajnama u cijelom svijetu.

Iako razgovori o filmu još uvijek traju i neke su se replike itekako uvukle u pop kulturu, Hathaway je priznala: 'Samo da razumijete, svi ste vi ovaj film gledali puno prije nego ja. Prošlo je, ako ne više od desetljeća, možda dva desetljeća otkako sam gledala ovaj film', rekla je šokiravši obožavatelje filma.

  • +4
Anne Hathaway Izvor: Profimedia / Autor: Daniel Boczarski / Getty images / Profimedia