ŽELIMO JE!

Zara ima najljepšu crnu slip haljinu koja izgleda kao da je dizajnerska

26.02.2023 u 21:23

Bionic
Reading

Španjolski high street brend ponovno ima aduta iz rukava koji je nesumnjivo pronašao put do ormara zaljubljenica u modu, a u korist tomu govori i da je haljina koja je sve osvojila već rasprodana u gotovo svim veličinama

Taman kada smo pomislili da španjolski high street brend ne može oduševiti, oni su lansirali vjerojatno najčudesniju haljinu, koja izgleda kao da je dizajnerska i kao da košta puno više od 59,95 eura, kolika joj je cijena.

Riječ je o crnoj slip haljini od mješavine svile s V-izrezom, tankim naramenicama, aplikacijom od čipke guipur u istoj boji i asimetričnim donjim rubom, koja je najspektakularnija i najlaskavija haljina koju je Zara lansirala na tržište, posebice zbog golih leđa tek s detaljem čipke.

Zara slip crna haljina Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Znali smo da prate trendove i to rade nevjerojatno dobro, no nikada nismo mogli ni pomisliti da će sa svojim 'slip dress' dizajnima otići korak dalje i biti još nevjerojatniji. Tvrtka koju je preuzela Marta Ortega još je jednom premašila sva očekivanja izbacivši na tržište haljinu koja je još seksipilnija, još eksplozivnija i još laskavija.

SEZONSKI ADUTI

Izgledaju puno skuplje nego što jesu: 30 Zarinih komada u koje se najviše isplati investirati

Pogledaj galeriju

Maloj crnoj haljini dali su potpuno novi smisao i napravili kreaciju za najhrabrije, nosivu u baš svim prigodama, da je to što se pojavilo na tržištu pun pogodak, govori da je model rasprodan u gotovo svim veličinama te jedino ako nosite veličinu L imate sreće, jer jedino ta veličina može se još uvijek naručiti.