elegancija i minimalizam

Izgleda sjajno: Anita Dujić blista u sedmom mjesecu trudnoće i nosi haljinu s kojom je nemoguće pogriješiti

23.01.2023 u 08:49

Bionic
Reading

Anita Dujić u slatkom je iščekivanju svog drugog djeteta sa suprugom, škotskim filmašem Duncanom Broadfootom. Bivša manekenka i dizajnerica nakita drugu trudnoću odlično podnosi, i izgleda sjajno, što je dokazala i svojom najnovijom Instagram objavom poziravši u vječnom modnom klasiku

Nivša manekenka Anita Dujić prošle se godine uselila u novi stan sa suprugom Duncanom i kćerkicom Lily. Povremeno je na Instagramu objavljivala detalje uređenja svog prekrasnog doma u kojem vlada minimalizma i posvećenost detaljima i pri tome oduševila svoje brojne obožavatelje.

No, da čisti minimalizam i eleganciju ima u malom prstu kada je i moda u pitanju, Anita dokazuje i svojim chic, nosivim, a opet upečatljivim stajlinzima. U pravilu posežući za bezvremenskim komadima koji ukusno naglašavaju siluetu te su nosivi u različitim prigodama, Anita je ljubiteljica ženstvenih bluza, haljina, dobrog para traperica i sakoa.

Ali kada je o haljinama riječ, Anita u ormaru ima vječan adut – malu crnu haljinu, midi duljine i dugih rukava koja omogućuje postizanje chic izgleda u tren oka, čak i u 29. tjednu trudnoće. Naime, jednostavna, uska crna haljina osnova je chic stajlinga, komad koji u tren oka i najjednostavniji stajling transformira u kombinaciju prožet elegancijom i ženstvenošću.

Naime, Anita je uz objavljene tri fotografije na kojima pozira odjevena u odličnu dnevnu haljinu otkrila kako je ušla u treće tromjesečje trudnoće, a da je cvijeće posebno veseli. Osim sjajnog stajlinga kojeg je začinila sandalama na petu i rastućeg trbuščića pokazala i još pokoji detalj iz svog pomno uređenog doma. Osim vaze s ljupkim ružama koju je držala u ruci, iza Anita se nazirao ormarić s minimalističkim detaljima, te zid ispunjen obiteljskim fotografijama.

  • +24
Crne haljine Izvor: Promo fotografije / Autor: promo
sve osim nogometa