za stajling u tren oka

Anja Alavanja otkrila je svoje supermoći, ali i odličnu haljinu koja svakome dobro dođe u ormaru

28.01.2023 u 12:11

Bionic
Reading

Svojom novom objavom na Instagramu Anja Alavanja Viljevac otkrila je svije supermoći, ali i besprijekornu figuru u maloj crnoj haljini kakvu bi mnogi poželjeli u omaru

Male crne haljine jedan su od onih vječnih modnih komada, besprijekoran dodatak u ormaru s kojim uvijek izgledamo sjajno, čak i u trenucima najveće strke i užurbanosti. Crna je uvijek elegantna boja, a odlično podnosi gotovo sve krojeve i materijale. Obzirom na to, mogućosti i izbor malih crnih haljina su beskonačne, a nosive su kako za dnevne tko i za večernje, malo svečanije, prigode.

Upravo to dokazuje stajling koji pokazala Anja Alavanja Viljevac u svojoj najnovijoj Instagram objavi. Kratka crna haljina visokog ovratnika i širokih, lepršavih rukava bila je pravi primjer jednostavne, a efektne elegancije. Dozu razigranosti Anja je dodala čarapama s točkicama, a plavu kosu jednostavno je raspustila.

'Danas je mom sinu prvijencu 11-ti rođendan. Kakve to ima veze s fotkom? Ovo je fotkano na snimanju najava za emisiju Zdrav život (Hrt 2, koju vodim), u cca 15 sati. U 18 nam dolaze gosti. Dakle, samo moram doći doma, napraviti tortu (ferrero), i ispeći jedno 10-ak pizza. Ulickati stan, napuhati balone. Moj muž se hvata za glavu uvjeren da neću stići. (Kad vidi da sam još imala vremena nešto i objaviti, bolje da me nema). Nema pojma kakva sam pod pritiskom (ni da se za Fererro tortu pomiješaju mascarpone, nutella, šlag). Zašto ovaj status? Bez veze, da vadim mast da sam i to stigla,' napisala je Anja uz objavljene dvije fotografije i odmah privukla pažnju svojih pratitelja koji su pohvalili njezin izgled, ali i zavidne supermoći.

Inače, Anja Alavanja Viljevac je Ivor i Jakova dobila u bivšem braku s glazbenikom Željkom Romcem, a nakon razvoda, sreću je pronašla u zagrljaju ekonomista i nogometnog trenera Vedrana Viljevca. S njim je u travnju 2021. godine dobila i najmlađeg sina Dana.

  • +42
Mala crna haljina u high street trgovinama Izvor: Promo fotografije / Autor: promo