ODVAŽAN LOOK

Mala crna haljina dugo nije bila ovako zanimljiva, a Anne Hathaway nosi je u mnogima mrskoj kombinaciji

18.02.2023 u 09:53

  • +9

Anne Hathaway

Izvor: Profimedia / Autor: ACTION PRESS / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / CHRISTOPHER TAMCKE / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Nijedan komad u ormaru nije tako zahvalan kao jednostavna crna haljina ili mala crna haljina kako je nazivaju. A da famozna mala crna haljina ne mora biti nimalo dosadna dokazala je Anne Hathaway, koja je u crnom od glave do pete zablistala na Berlinaleu i pokazala pomalo avangardan look

Anne Hathaway pojavila se na crveno tepihu 73. Berlinaleu gdje promovira bovi film 'She Came to me', a lijepa glumica u posljednje vrijeme sklona je odvažnijim modnim izborima pa ni ovaj put nije razočarala.

Na premijeri filma pojavila se u senzacionalnoj mrežastoj haljini s potspiom Valentina Couturea, dok je za press konferenciju odabrala crni look koji je bio sve samo ne dosadan.

  • +8
Anne Hathaway Izvor: Profimedia / Autor: BABIRADPICTURE / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / CHRISTOPHER TAMCKE / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / ACTION PRESS / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / PROFIMEDIA

Crna haljina s potpisom modne kuće Alaïa ukrala je show. Za dizajn je zadužen kreativni direktor Pieter Mulier, a haljina s dugim rukavima i nabranim kožnim dijelom na struku koji ' glumi' remen, ima naglašen srebrni patentni zatvarač i neobilazan Alain detalj kapuljače, koja je ove sezone ponovo apsolutni hit na crvenim tepisima.

Alaïana kolekcija za jesen 2023. prepuna je haljina s jednim rukavom i kapuljačom, a ova koju nosi Anne Hathaway dio je aktualne proljetne kolekcije. Glumica ju je nosila u pomalo neobičnoj i mnogima mrskoj kombinaciji s crnim najlonkama i sandalama s remenčićima i skulpturalnom zlatnom petom.

Dizajner Azzedine Alaïa bio je poznat siluetama s kapuljačom, a legendarna glazbenica Grace Jones bila je velika obožavateljica takvih kreacija, a 1986. slavna Talijanka Anna Oxa na Sanremu je otpjevala pobjedničku pjesmu 'È tutto un attimo' u provokativnoj crnoj midi haljini s kapuljačom, kakve su se na modnu scenu ove godine vratile u velikom stilu.

Nedavno je mlada glumačka zvijezda Jenna Ortega nosila Saint Laurentovoj haljini s kapuljačom, a pred ovim trendom pokleknula je i Severina koja se na nedavnoj dodjeli nagrada Zlatni studio pojavila u crnoj haljini s kapuljačom.

  • +9
Jenna Ortega Izvor: Profimedia / Autor: Berzane Nasser/ABACA / Abaca Press / Profimedia
  • +7
Severina Izvor: Cropix / Autor: Biljana Blivajs