nasrtljiv i agresivan

Upoznajte sve loše strane horoskopskog Lava

 • Autor: Ozren Podnar
 • Zadnja izmjena 12.08.2017 08:11
 • Objavljeno 12.08.2017 u 08:11
Vatreni Lavovi su iznimno ambiciozni i nestrpljivi

Vatreni Lavovi su iznimno ambiciozni i nestrpljivi

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Svaki znak ima loše strane i slabe točke, pa čak i kralj zodijaka. Doznajte u čemu je Lav 'negativac' da biste se lakše s njim nosili

Žeđ za pozornošću

Lavovi se silno žele svidjeti drugima i od njih dobiti poštovanje i priznanja. Nastoje privući pažnju statusnim simbolima, galamom i teatralnošću. Katkad žele prigrabiti svu pozornost i izgurati druge s pozornice. Moraju naučiti da zbog svoje želje za pozornošću mogu postati vrlo nepopularni.

Nestrpljivost

Kao vatreni znak pod vladavinom Sunca, Lavovi su iznimno ambiciozni i nestrpljivi. Žele čim prije ostvariti zacrtane ciljeve jer već u pripremi imaju - nove ciljeve. Glad za brzim uspjehom može ih učiniti nepodnošljivima u društvu.

Agresivnost

Vatreni element daje Lavovima snažnu i nametljivu osobnost. Rođeni su vođe i teško prihvaćaju tuđi autoritet. Ako uoče da netko ili nešto stoji na putu ostvarenja njihove ambicije, agresivno će nasrnuti na prepreku, no ta agresija može biti i samo verbalna.

Zavist

Doživljavaju tuđi uspjeh napadom na sebe pa nasrću na one koji su uspješniji, bogatiji ili popularniji od njih. Podvaljuju im, šire štetne informacije, daje im loše savjete i pokušavaju ih zavaditi s poslovnim partnerima i drugim bliskim ljudima.

Odbijanje kritike

Lavovi žele biti prihvaćeni u višim društvenim slojevima. Uvjereni su da im pripadaju samo pohvale i poštovanje, a ne kritike, prigovori ili grdnje. Kad su suočeni s kritikom, postaju neugodni i kreću u protuofenzivu. U tom je slučaju najbolje podilaziti im i udijeliti par komplimenata.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Komentari čitatelja 4

Prikaži sve
 • mahatmabroz

  12.08.2017 14:07

  Zgodno. Samo, opisali ste - lavice. Većina (poglupih) predožbi o lavu, ide lavice. Lavovi ove navedene stvari imaju ili u natruhama ili iz sasvim drugih razloga. Pa je skroz druge vrste i opet ste gadno f...

 • mahatmabroz

  12.08.2017 15:55

  :)))) Nismo dugo čekali :D

 • crueiiadevii

  12.08.2017 16:25

  kak se Nebo zna lijepo poigrati, i poslati nam odgovore na razne načine

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi