VENERA JE U RAKU

Ovi će horoskopski znakovi imati najviše sreće u ljubavi

08.08.2017 u 14:31

Bionic
Reading

Venera ove godine putuje znakom Raka od 31. srpnja do 26. kolovoza, kad prelazi u Lava

Ovaj će tranzit planeta ljubavi, ljepote i putenih užitaka donijeti najviše sreće Rakovima, Ribama, Škorpionima, Bikovima i Djevicama, dok će Ovnovima, Vagama i Jarcima blago zakomplicirati intimni život.

Rakovi će posebnu pažnju posvećivati izgledu i tražiti način da ostave sjajan dojam na promatrače. Primit će mnoge komplimente, znakove pažnje i ljubavne ponude pa će se osjećati voljeno i prihvaćeno.

Škorpioni će pronalaziti emotivnu ravnotežu u velikim planovima i maštanju o idealnoj vezi ili partneru. Bit će spremniji nego inače na opraštanje i prihvaćanje tuđih nesavršenosti pa će se njihov ljubavni život značajno poboljšati.

U vječnoj potrazi za idealom, Ribe vole biti zaljubljene, a uz pomoć Venere u Raku mogu postići savršenstvo. Bit će obdarene neodoljivim šarmom i ljepotom, koju će spretno naglasiti istančanim izborom odjeće i šminke.

Bikovi i Djevice u ovom će razdoblju uživati u skladnim odnosima i ugodnom druženju s ljudima koje vole. Nove ljubavi u njihove živote mogu ući tiho i polako, ali su veliki izgledi da će potrajati.

Jarčevi će postati svjesni nesklada između želja i stvarnih okolnosti. U nastojanju da unaprijede ljubavni život mogli bi povući nepromišljene poteze i povrijediti partnera ili simpatiju. Da ne poruše mostove nužno je da obuzdaju svoju destruktivnu i kritičnu prirodu.

Vage mnogu doživjeti manja ljubavna razočaranja, osobito ako pokušaju pristupiti nekome previše direktno.

Ovnovi će privremeno odustati od traženja ljubavne sreće. Veću će pažnju posvetiti uređivanju doma, pri čemu će dobiti osjećaj zaštićenosti i sigurnosti.