MARGOT ROBBIE

Recept za ljepotu slavne glumice: Prelijepa plavuša ne može bez ovog kozmetičkog proizvoda

27.07.2019 u 08:51

Bionic
Reading

Zgodnu 29-godišnju Australku koja briljira ulogom u filmu velikog Quentina Tarantina 'Once Upon a Time In Hollywood', mnogi smatraju jednom od najljepših holivudskih plavuša, a na crvenom tepihu Margot Robbie ostavlja bez daha svojom prirodnom ljepotom i sjajnim modnim odabirima

Tajna njezine ljepote je u savršenom tenu i sjajnoj, njegovanoj kosi.

Ova lijepa plavuša nije ljubiteljica teškog make upa pa kad je izvan seta najradije samo naglasi usne i trepavice naglasi s maskarom.

  • +5
Margot Robbie Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Kad sam jako našminkana, to nikako ne izgleda dobro na mom licu. Izgleda nekako neukusno i nimalo damski. Zapravo, puno mi bolje stoji prirodniji make up', kaže glumica dodajući kako je otkrila korektor japanskog brenda Suqqu koji ju je oduševio.

'Čak i kad odem negdje van i vratim se kasno, još uvijek izgleda postojano i drži se na licu. Vrlo je izdržljiv', kaže plavokosa ljepotica.

Svi se dive njezinom porculanskom tenu, a lijepa glumica je otkrila nekoliko svojih omiljenih beauty rituala.

  • +10
Margot Robbie Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Nikad, ali nikad, ne odlazim na spavanje bez da potpuno ne očistim lice. Nikad nisam zaspala s make upom ma koliko bila umorna. Nekad koristim i maramice Johnson Johnson & Johnson za skidanje make upa, a kad putujem avionom uvijek u torbici imam blazinice za čišćenje (Peter Thomas Roth Complexion Correction Pads). Ten mi je puno ljepši otkad ih koristim', rekla je Margot koja obožava koristiti i tzv. maglice za lice.

Uvijek ih ima u svojoj torbici, dodaje.

'Ne mogu bez tih hidratizirajućih sprejeva, čine čuda za moju kožu koja je vrlo sklona isušivanju. Zato ih uvijek imam u svojem putnom neseseru', rekla je Margot.

Margot kaže kako svoju kosu pažljivo njeguje i kad god ima mogućnosti na snimanju nosi periku kako bi izbjegla uništavanje kose bojanjem.

'Moja kosa je vrlo osjetljiva i moram je jako paziti. Nastojim je zaštiti kako ne bi dobila onaj žućkasti ton koji ne izgleda baš lijepo', kaže Margot koja se pojavila i u kampanji za parfem Deep Euphoria Calvina Kleina.