SPREMNA ZA NAJVAŽNIJU ULOGU

Šuškanja su sve glasnija: Skriva li Margot Robbie trudnički trbuščić

11.06.2019 u 14:48

Bionic
Reading

Za dobru ulogu, jedna od najljepših australskih glumica učinit će sve, a čini se, ako je vjerovati izvorima bliskim Margot Robbie, da bi ona uskoro mogla dobiti glavnu ulogu u filmu života. Naveliko se šuška kako je lijepa 28-godišnjakinja već tri mjeseca u drugom stanju

Nakon što je na ovogodišnjem Filmskom festivalu u Cannesu, zajedno s Quentinom Tarantinom, Bradom Pittom i Leonardom DiCaprijem predstavila najnoviji film, 'Once Upon a Time in Hollywood', u kojem je utjelovila Sharon Tate, postala su sve glasnija šuškanja kako Margot Robbie očekuje prinovu.

Kako donosi magazin NW, 28-godišnja australska glumica navodno je već tri mjeseca trudna s prvim djetetom, a ulozi oca raduje se i njezin suprug Tom Ackerly. Izvori bliski ovom paru otkrili su kako supružnici već duže planiraju dijete, no zbog zgusnutog rasporeda i mnogobrojnih snimanja, svoj san o majčinstvu morala je staviti po strani...do sada.

  • +10
Margot Robbie Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Željela je napraviti karijeru, a i dobila je neke nevjerojatne ponude koje jednostavno nije mogla odbiti. Sada kad se napokon dokazala, može mirne duše postati majka', otkrio je izvor.