UVIJEK IN

U efektnoj nijansi plave Brigitte Macron modno se uskladila s elegantnom prvom damom Litve

29.09.2020 u 10:18

Bionic
Reading

Francuska prva dama Brigitte Macron, supruga francuskog predsjednika Emmanuela Macrona, ima svoje modne zakonitosti kojih se godinama pridržava

Usprkos kritikama kako se ne odijeva u skladu s godinama i funkcijama, Brigitte Macron ne odustaje od svog prepoznatljivog stila koji uključuje traperice skinny siluete, kožne hlače, vrtoglave štikle, mini haljine retro kroja...

Njezin je modni stil nepogrješiv spoj klasike s trendi komadima i pomno odabranim modnim detaljima koji daju završnu notu njezinim chic kombinacijama.

Prva dama, koja je od svoga supruga starija 24 godine, uvijek je besprijekorno odjevena pa je bila u središtu pozornosti prilikom predsjedničkog posjeta Litvi.

  • +2
Brigitte Macron Izvor: Profimedia / Autor: Blondet Eliot/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Emmanuela Macrona i njegovu suprugu u predsjedničkoj palači u Vilniusu ugostio je litvanski predsjednik Gitanas Nauseda i njegova supruga Diana Nausediene.

  • +2
Brigitte Macron Izvor: Profimedia / Autor: Sebastien ORTOLA-POOL / Sipa Press / Profimedia

Francuska prva dama ponovno se držala svoje omiljene modne varijante. Dobro je poznato kako gospođa Macron ima impresivnu količinu elegantnih sakoa i kaputa pa je i za ovu prigodu nosila jedan iz svoje bogate kolekcije. Kaput ispod koljena s dvorednim kopčanjem koji prati liniju tijela savršeno joj je pristajao, a Brigitte se odlučila za gotovo istu nijansu plave u kojoj se pojavila i supruga litvanskog predsjednika. Obje su prve dame svoje kombinacije upotpunile lakiranim stiletticama, a Brigitte je nadogradila outfit i efektnom mini torbom od crne kože.

Inače, u jednom je ranijem intervjuu Brigitte Macron priznala kako majčinstvo nije nimalo lako te da je bila uplašena nakon što je u dobi od 21 godine rodila prvo dijete.

Njezin prvorođeni Sebastien danas ima 45 godina, inženjer je i potpredsjednik francuskog Instituta za javno mnijenje. Njezina starija kći Laurence Auzière-Jourdan ima 43 godine i kardiologinja je, a najmlađa Tiphaine Auzière, kojoj je 36 godina, danas je odvjetnica. Tiphanie je u srednjoj školi pohađala razred s majčinim današnjim suprugom, francuskim predsjednikom Emmanuelom Macronom.