NAJPOŽELJNIJI MODEL

Djevojka Duje Ćalete-Cara pohvalila se skupocjenim čizmama za kojima luduje modni svijet, a kojima smo pronašli jeftinu verziju

28.09.2020 u 22:18

Bionic
Reading

Dugogodišnja djevojka hrvatskog nogometnog reprezentativca Duje Ćalete-Cara, pravnica Adriana Đurđević, svojim je osebujnim modnim stilom zaradila brojne pratitelje na društvenim mrežama. S njima lijepa Dubrovkinja svakodnevno dijeli svoje odjevne kombinacije, a nedavno se pohvalila skupocjenim čizmama koje u svom ormaru priželjkuju sve istinske zaljubljenice u modu

Nakon što je modna kuća Prada prošle godine predstavila čizme Monolith među trendsetericama je nastala prava pomutnja. Ove su se trendi čizme rasprodale u gotovo svim online trgovinama i bilo je gotovo nemoguće doći do njih.

Upecati najpoželjnije čizme sezone pošlo je od ruke lijepoj djevojci nogometaša Duje Ćalete-Cara, Adriani Đurđević, koja je ove hit čizme uskladila s kratkim paper bag hlačicama visokog struka, bijeli topićem i bezvremenskim crnim sakoom, a cjelokupan stajling zaokružila je crnim sunčanim naočalama, smeđom kožnom beretkom i luksuznom torbicom s potpisom modne kuće Louis Vuitton.

Predstavljena u sklopu kolekcije za jesen/zimu 2019., linija čizama Monolith postigla je ogroman uspjeh, a najpopularniji model uvjerljivo je inačica do pola lista i s otkačenim dodatkom torbica.

Glomaznom modelu s potpisom talijanske modne kuće Prada posljednjih mjeseci ne može odoljeti impresivan broj slavnih dama i trendseterica. Viđene na brojnim 'it' djevojkama današnjice, čizme Monolith proglašene su najpoželjnijim u sezoni, o čemu svjedoče i statističke brojke.

Smjestile su se na visoko treće mjesto najpoželjnijih modnih komada u Lystovu izvještaju. Zanimanje javnosti za Pradinim čizmama u studenom 2019. je dosegnulo vrhunac, a u posljednjem tromjesečju iste godine potraga za njima porasla je za nevjerojatnih 994 posto.

Efektne combat čizme čija cijena iznosi nešto više od 10 tisuća kuna za mnoge su nedostižne, no na veliko veselje brojnih trendseterica, brend Public Desire lansirao je svoju, jednako efektnu i vrlo pristupačnu verziju Monolitha.

Dostupne su u četiri boje - crnoj, bijeloj, nebeskoplavoj i ružičastoj, a njihova cijena je 60 dolara, što je oko 380 kuna.