NEODOLJIVO SOČNO

Tri super recepta za brze kolače

10.11.2013 u 10:16

Bionic
Reading

Želite li se malo zasladiti ovog vikenda, ali nemate volju provoditi puno vremena u kuhinji dok pečete kolače, ne brinite! Donosimo tri super recepta za sočne slastice koje su gotove dok kažete keks

Kolač od jogurta, koji možete ispeći i u okruglom kalupu za torte, osvojit će vas ne samo zato što je ukusan, već je gotov, s pripremom, za manje od pola sata. Pomiješajte sve sastojke, izlijte u kalup i pecite dvadesetak minuta.

Ako ste bili vrijedni i tijekom ljeta smrznuli voće za zimu, ispecite sočan kolač s višnjama. I ta je slastica vrlo brzo gotova, ne trebaju vam nikakvi posebni sastojci, a višnje, primjerice, možete zamijeniti trešnjama ili nekim drugim voćem. Nemate li višnje kod kuće, lako ćete kupiti kompot u bilo kojem dućanu.

Recepata za čokoladne torte i kolače nikada dosta, a upravo ovaj lagan i brz recept za koji je potrebno svega tri sastojka mogao bi postati jedan od vaših omiljenih. Dakle, istinski ljubitelji čokolade sigurno će isprobati ovaj recept, a kolač možete jesti i do četiri dana ako ga čuvate u hladnjaku.

Svoje omiljene recepte svakako pošaljite i podijelite s čitateljima. Sve što trebate učiniti jest slikati krajnji rezultat i poslati nam zajedno s receptom na e-mail lifestyle@t-com.hr. Recepti koje pošaljete bit će objavljeni u našoj gastro rubrici Hrana, a najbolji će dobiti poklon tportala